Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
D.B.
Dříve jsem byla s paní doktorkou velice spokojena, proto jsem i k ní přešla ze Železniční polikliniky. Nyní situace je opačná. 14.6.2023 jsem byla vyšetřena se závěrem akutní dorzalgie na urgentním příjmu FN Plzeň, přesto mi paní doktorka nechce vystavit pracovní neschopnost uchazeče o zaměstnání pro ÚP, ani po týdnu se můj stav nelepší. P.S. letos už mám důchodový věk, paní doktorka nechce mít výkazy navíc.
frankstan
Skvělá lékařka i sestra, vždy ochotné vyjít vstříc. V ordinaci vládne zdravý rozum a příjemná atmosféra. Klade důraz na zdravý životní styl = půl zdraví. Rozhodně není prototypem "tržního" lékaře úzce "spolupracujícího" s farmaceutickými firmami. Doporučuji všem, kdo chtějí být zdraví.
Liliana
Neprofesionální a hrubý přístup, převzala ordinaci po mé předchozí lékařce a byla jsem u ní naposledy, do krku se mi podívala z metru a ve tmě a na chřipku mi doporučila léky na alergii proti rýmě. A aby sestřička vyhazovala lidi z čekárny více jak půl hodiny před koncem ordinačních hodin jsem také ještě neviděla.
Ondřej Pech
Opravdu je to dobra doktorka ja osobne jsem s ni spokojen
VŠ
Skvělá lékařka.
Matějovský
Opravdu sympatická paní doktorka. S její péčí jsem moc spokojen.
Velmi sympatická, starostlivá a pečlivá mladá paní doktorka. Všem vřele doporučuji, jen nevím, jestli se k takto kvalifikované lékařce ještě dostanete, nebo má už plno..
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni