Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Nika Zrzavá
Dnes jsem se s panem doktorem setkala poprvé a doufám,že ne naposled.Takový úžasný přístup lékaře jsem ještě nezažila . Příjemný,milý,ochotný a ani ta injekce mi nepřipadala tak bolestivá. Děkuji.
Gerta H.
Jsem dlouholetou pacientkou pana doktora a hodnotím jeho odborný a lidský přístup Mohu doporučit jako skvělého lékaře.Gerta Hambalčíková
Zoro Chovanec
Čtyřmi slovy: Ve všech ohledech vynikající ! Vyslechne, vysvětlí, poradí, má obrovský přehled a zkučšenosti.
Vlaďka Kowolowská
Mudr.Radim Szotkowski je výborný lékař,vynikající neurolog a v neposlední řadě skvělý a skromný člověk.
Pane doktore,děkuji za Vaší vstřícnost a ochotu! Vřele doporučuji všem!!!
Veronika
Jsem pacientkou pana doktora již několik let a chci poděkovat panu doktorovi za péči, kterou mi věnuje, za milý a lidský přístup. Děkuji také sestřičkám v ordinaci...Veronika
Veronika M.
Skvělý přístup k pacientovi, pan doktor je milý, lidský a empatický. Problém, se kterým jsem měsíce obcházela ordinace různých doktorů vyřešil během chvilky. Patří mu velké díky a mohu ho jen doporučit!
Franková Naďa
Všem mohu jen doporučit,je to profesionální lékař...se srdíčkem a duší na správném místě. Snaží se pomoci,v lidech vyvolává důvěru a pomáhá vyléčit. Léčím se u pana doktora a neměnila bych,protože s takovým přístupem se málokde setkáte. Proto všem co jsou nemocní a záleží jim na léčbě vřele doporučuji.
Maslík Tomáš
Velmi dobry lekař,upřimný a starostlivý lečí mě už dlouhou dobu,doporučil jsem známým.
Doporučuji,dobrý lékař.
Pan doktor Szotkowski je obětavy ,upřímný.Velice se věnuje pacientovi.Ležela jsem s manželem v nemocnici na interně a manžela vyšetřoval,jeho přístup k nemocným lidem a natož skoro nemohoucím,je milý.Jeho jednání na mně velice pozitivně zapůsobilo,za což mu mockrát děkují.Kéž
by bylo více takových lekařů.
Jaroslava Bilavčíková Čeladná