Nabízíme pacientům komplexní vyšetření zažívacího traktu - endoskopické vyšetření tlustého střeva, žaludku a jícnu, sonografická vyšetření břicha. Endoskopické výkony lze provádět, dle přání odesílajícího lékaře nebo na přání pacienta, v analgosedaci nebo celkové anestezii za přítomnosti anesteziologa.
Pro pacienty jsou připraveny nové, klimatizované prostory. Byly zakoupeny nejmodernější endoskopické přístroje firmy Olympus a moderní ultrazvuková technika. O pacienty se bude starat MUDr. Radim Bužga, MUDr. Aleš Albín a MUDr. Jana Buchtová. Všichni lékaři jsou majiteli příslušných atestací a funkčních licencí k provádění všech výkonů a mají dostatek mnohaletých zkušeností, aby bylo o pacienty dobře a odborně postaráno.
Ordinace Ostrava - Centrum
St 7:00 - 14:30 MUDr. Jana Buchtová
Čt 7.00 - 14.00 přítomna pouze sestra
Pá 7:00 - 13:00 MUDr. Jana Buchtová
Specializace : Internista - Gastroenterolog
Atestace : Vnitřní lékařství (1998)
Nadstavbová atestace : Gastroenterologie (2001)
Lékařská fakulta Masarykovy Univerzity (1996)
Členství v profesních združeních:
- Česká gastroenterologická společnost
- Česká internistická společnost
- Člen pracovní skupiny pro nespecifické střevní záněty
Sonografická vyšetření břicha
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Sonografická vyšetření břicha
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Gastroskopie v analgosedaci
Kolonoskopie v analgosedaci
Kroviářová Zdeňka
Informace pro přípravu výkonu skvěle a přehledně zpracovány,
sestřičkou dle načasování doplněny, perfektní organizace. S využitím injekce jsem o žádném vyšetření nevěděla. Velký dík panu doktorovi i sestřičkám.
Monika Popeová
V ordinaci jsem dostala k vyšetřením informace, využila jsem možnost injekce za 200 kč, díky které jsem ani nevěděla, že nějaká vyšetření proběhla. Vyšetření žaludku i střev bylo hotovo zhruba za půl hodinky, vše jsem prospala. Moc děkuji panu doktorovi i sestřičce, bála jsem se zbytečně.
miroslaw debiec
dnes jsem byl zase na gastroskopii a jako vzdy skvely pristup,muzu jen doporucit.
Pavlína Gasiorová
Dnes jsem s manželem absolvovala vyšetření u p.dokt. Buzgi. Velmi příjemný personál, vyšetření proběhlo rychle a bezpečně. Mohu jen doporučit
EHCH
Už dlouho jsem se s tak milým a upřímným přístupem nesetkala.
David K.
Absolvoval jsem vyšetření kolonoskopie před, kterým jsem byl hodně nervózní. Sestra mě při zahájení vyšetření přispala, takže jsem se probudil až po vyšetření. Vše bylo bezbolestné a obavy zbytečné. Nakonec na tom bylo nejhorší to vyprazdňování den před vyšetřením. Tímto děkuji za skvělý přístup.
Svatava Sošková
Moc velká pochvala a profesionalita. Děkuji panu doktorovi Bužgovi, je to lékař na pravém místě. Taky děkuji sestřičkám za ochotu a vstřícnost. Na kontrolní vyšetření už půjdu beze strachu.
Miroslav Švancar
Pan doktor Bužga se svými sestřičkami poskytuje 100% servis.
Zákroku se není potřeba obávat. V analgosedaci o něm vůbec nevíte.
Velmi pěkně děkuji.
P.
Příjemný a empatický lékař. Po analgosedaci jsem usla a o zákroku vůbec nevěděla. Bála jsem se zbytečně :-)
Radek H.
S kvalitní přípravou střev, pod analgosedaci v podstatě 45minutove zdřímnutí. Děkuji moc, vše super. Jednoznačně doporučuji.
27 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,před asi měsícem se mi stalo,že jsem měl křeče a průjem,na povrchu vodnaté stolice bylo velké množství krve (kaluž) a cítíl jsem jak mi odkápává do mísy,na toaletním papíře také mnoho krve s krvavými hleny,ten den jsem byl asi 4x na wc s pocitem,že potřebuji se stolici ze sebe vydat i zbytek krve a hlenu.Krvácení trvalo 2-3 dny až úplně zmizelo.Mívám jakýsi zapáchající sekret u řitního otvoru který svědí a často mám řidší stolici (horší životospráva).Pracuji z domova na notebooku v sedě a často mě pálí zadek,třeba když se jeden den neumyju a sednu si.Teď po měsíci se toto vrátilo,může to být opětovně prasklý hemoroid? Nehubnu,nezvracím,nejsem unaven cítím se v pohodě..může to být střevní infekce spojena s hemoroidem? Děkuji za odpověď.Robin.
Dobrý den, na Vámi uvedené problémy se specializují chirurgické koloproktologické ambulance. Najdete je v nemocnicích nebo MUDr. Anděl (O.-Poruba) nebo MUDr. Schwan (pol. AGEL, Tyršova 34)
mám bolesti břicha/křeče v místech mezi žaludkem a podbřiškem. Jen chvílemi a většinou po jídle. Trvá to už čtyři dny. Zkoušel sem dva dny brát Hylak, stav se trochu zlepšil ale bolesti stále trvají, tak jsem dnes zkusil Meteospasmyl. Nevadí tato kombinace? Léky vlastím, protože jsem měl v minulosti podobné problémy(a trpím refluxem). Pokud budou bolesti přetrvávat půjdu v příštím týdnu k lékaři. Nemohu hned, protože mám hodně práce a ve středu odjíždím na dovolenou. Moc Vám děkuji za odpověď.
Dobrý den, kombinace uvedených léků nevadí. Osobně doporučuji jídlo po malých porcích a častěji, jíst pomalu a po menších porcích. Vavrovat se tučným, smaženým a těžkým jídlům, omezit ve stravě obiloviny a škroby.
Gastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gastroenterologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě