Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Pája
Nejlepší lékař s jakým jsem se kdy setkala. Skvělé sestřičky.
Lena
ano, pan doktor je milý, příjemný, laskavý...byla jsem s ním také spokojená, do té doby než přišly po druhém porodu zdravotní problémy, pan doktor mě léčil 2 roky, připadala jsem si jako pokusný králík, nakonec jsem skončila na operaci, kterou prováděl sám pan doktor, ale problémy stále trvaly...přešla jsem už zoufalá k jinému, ten mi musel provést znova tu stejnou operaci, jelikož ta první se nepovedla...od té doby jsem bez problémů...je to už 20 let
Doktor s velkým "D". Hodně žen na gynekologii nerado chodí, u mě to ale neplatí, pan doktor je skvělý člověk, lidský, citlivý, vždy vše rád a ochotně vysvětlí. Chodím k němu od svých šestnácti a nemůžu si ho vynachválit. Sestřičky jsou usměvavé dámy, které taktéž rádi pomůžou. A narozdíl od jiných doktorů se u něj většinou půl dne nečeká - prostě paráda!
Nejlepší lékař,jakého znám..je to jediný lékař,ke kterému se vždycky těším.Moc milý,i sestřičky má skvělé..Vřele doporučuji.Je lidský,není skvělý jen jako lékař,ale i jako člověk.
Ten nejlepší a nejpečlivější.Při mých problémech v těhotenství mi mockrát pomohl a díky němu se mi narodil zdravý a krásný syn.Děkuji za Tobiase pane doktore. Petra Ospálková
Marie Pospíšilová
K panu doktorovi chodím teprve krátce (zatím necelý rok), ale s jeho péčí jsem velice spokojená. Je ohleduplný, jemný, vše dokáže vysvětlit a při vyšetřeních je velmi pečlivý. Také sestry v ordinaci jsou příjemné a profesionální.
Ve svém oboru je výborný.
Alena
Pečlivý, slušný a trpělivý.
Dáda
Pečlivý, zodpovědný a sympatický gynekolog. Vděčíme mu za krásného a zdravého chlapečka.
Sylvie
Jemný, pečlivý,zodpovědný,sympatický.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Uničově
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uničově
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uničově