Samostatná operativa šedého zákalu fakoemulzifikací
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Samostatná operativa šedého zákalu fakoemulzifikací
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Samostatná operativa šedého zákalu fakoemulzifikací
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Implantace nitroočních čoček
Implantace čočky
Oční vyšetření
Alena R.
Jsem po těžším úrazu hlavy, kdy se mi bohužel zhoršil zrak . Chodil jsem na Oční kliniku FN Plzeň kde jsem byl s péčí, závěry, a diagnostikou velmi nespokojen. Od té doby co jsem poznal pana doktora Silovského jiného očního lékaře nehledám. Nelze slovy popsat precizní práci a metody pana doktora. Pan doktor je i skvělý a chápavý člověk. Mohu jen doporučit
Simonka
Ordinace p.doktora je nejlepší, kterou jsem si mohla vybrat.
Sice, dovolat s ek nim pro objednání, nebo dočkat se odpovědi ne email, je běh na velmi dlouhou trať, ale mimo to není co vytknout.
Doporučuji!
info5.hejnova
Myslím si, že pan doktor je jeden z mála poctivých doktorů, který je příjemný, vyslechne vás a poradí vám další možná řešení. Kdyby všichni doktoři byli jako pan Mudr. Silovský, tak bych dokonce i ráda chodila k doktorům.
Pavel Kozler
Navštívil jsem pana doktora Silovského poprvé a byl jsem mile překvapen. Je to profesionál, který je velmi pečlivý s příjemným vystupováním. Mohu jen doporučit. Pavel Kozler
anebeska
Odbornik ve svem oboru.Lidsky pristup k pacientum.Prestehovala jsem se do brna a zatim se mi nepodarilo najit lekare ktery by dosahoval stejnych kvalit a ani tak ochotnou sestricku :)
Adam Hrádek
Nejlepší očař v Plzni. Ochotný a profesionální přístup k pacientům. Pan doktor vám vše vysvětlí a nabídne vám co neefektivnější léčbu. Opravdu doporučuji !
vojtechova-sarka
Pan doktor Silovský je profesionál. Velmi oceňuji jeho schopnost srozumitelně vysvětlit problém laikovi a celkově jeho způsob komunikace s pacientem. Doporučuji. Šárka Vojtěchová
host
Jsem s panem doktorem naprosto spokojená,pečlivě vyšetří,nic neuspěchá,je příjemný a profesionální :)
Marie Krausova
co dodat? vsechno uz bylo receno. Shrnu to za sebe: odbornik,lidsky, pratelsky.Davam velmi dobry.
Hana V.
Pana doktora Silovského bych ráda doporučila všem, protože je dle mého názoru velice pečlivý a šikovný doktor, ale zároveň je i velice příjemný jako člověk. Doporučuji všem !