Praktický lékař pro dospělé

Benešova 437, Modřice 664-42

Praktický lékař pro dospělé

24. dubna 16, Želešice 66443

Vstřícný, dobrosrdečný, starostlivý a důkladný doktor. A velice vnímavý snaží se pomoct. Žádnej namachrovanec který jsem potkal v nemocnici. Pan Kousalik je pokorny

• S

Odstěhovala jsem se z Modřic, ale i po dvou letech vzhledem ke spokojenosti s MUDr. Kousalíkem nehledám nového lékaře - vysvětlí, poradí, nepředepisuje antibiotika jak bonbóny a bez problému odešle ke specialistovi kdykoli je třeba.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Pan doktor je velice vstřícný,ochotný,komunikativní,dokáže zjistit původ nemoci nebo o jakou konkrétní nemoc se jedna.
    Sestřička je velice příjemná a mila.
    Dávám deset bodů z deseti :-)

• R

Pan doktor i sestra jsou super, vždy ochotní. Ordinace na dobrém místě, dobré ordinační hodiny. Max. spokojenost.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Lékař i sestra jsou velice příjemní, vstřícní, slušní a operativní. Nelze si naprosto na nic stěžovat.

K panu doktorovi Mudr. Kousalíkovi, chodím již od 15-ti let (tzv. 13 let.). Je to vynikající lékař a vždy je pečlivý a má osobní přístup. Pomohl mi v každé situaci. V Modřicích již nebydlím,ale neměnila bych. Děkuji za vše a mohu jen a jen doporučit. Klára

• A

Pan MUDr Radek Kousalik je nejen skvělý lékař ale i člověk.Vždy ochotný ,vstřícný.Jsme moc rádi v jeho péči M.a A. Krupicovi

• Č

Jako lekar FAMOZNI,a nevymenila bych ho a to bydlim na opacne strane Brna a presto u nej zustavam.Pokazde s ordinace odchazim s blazenym usmevem....az tak fajn doktor kousalik je :)))

Dobrý den, chodím k tomuto lékaři již 19 let (od stř.školy) a jsem naprosto spokojená. neměnila bych, ani jeho ani sestřičku, výborná dvojka!

Mudr. Kousalík byl kdysi mým závodním lékařem. Tehdy ještě mladý, ale velice pečlivý. Po zrušení závodních lékařů jsem šla k lékaři podle bydliště. Stal se jim opět Mudr. Kousalík. Dnes bydlím sice jinde, ale pana Mudr. Kousalíka bych nevyměnila a považuji jej za rodinného lékaře. Přístup k pacientovy je nejen profesionální, ale také velice lidský. Stejně tak jedná sestřička Jitka. Mnohokrát jsem zažila, že jednají a pečují o všechny pacienty stejně.