Benešova 437, Modřice 664-42
24. dubna 16, Želešice 66443
M.S
Vstřícný, dobrosrdečný, starostlivý a důkladný doktor. A velice vnímavý snaží se pomoct. Žádnej namachrovanec který jsem potkal v nemocnici. Pan Kousalik je pokorny
Simona
Odstěhovala jsem se z Modřic, ale i po dvou letech vzhledem ke spokojenosti s MUDr. Kousalíkem nehledám nového lékaře - vysvětlí, poradí, nepředepisuje antibiotika jak bonbóny a bez problému odešle ke specialistovi kdykoli je třeba.
Lucie Zakrevská
Pan doktor je velice vstřícný,ochotný,komunikativní,dokáže zjistit původ nemoci nebo o jakou konkrétní nemoc se jedna.
Sestřička je velice příjemná a mila.
Dávám deset bodů z deseti :-)• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
RJ
Pan doktor i sestra jsou super, vždy ochotní. Ordinace na dobrém místě, dobré ordinační hodiny. Max. spokojenost.
Kamila
Lékař i sestra jsou velice příjemní, vstřícní, slušní a operativní. Nelze si naprosto na nic stěžovat.
Klára
K panu doktorovi Mudr. Kousalíkovi, chodím již od 15-ti let (tzv. 13 let.). Je to vynikající lékař a vždy je pečlivý a má osobní přístup. Pomohl mi v každé situaci. V Modřicích již nebydlím,ale neměnila bych. Děkuji za vše a mohu jen a jen doporučit. Klára
axapenzion
Pan MUDr Radek Kousalik je nejen skvělý lékař ale i člověk.Vždy ochotný ,vstřícný.Jsme moc rádi v jeho péči M.a A. Krupicovi
Č
Čoupková M.
Jako lekar FAMOZNI,a nevymenila bych ho a to bydlim na opacne strane Brna a presto u nej zustavam.Pokazde s ordinace odchazim s blazenym usmevem....az tak fajn doktor kousalik je :)))
Pavla.Hromčíková
Dobrý den, chodím k tomuto lékaři již 19 let (od stř.školy) a jsem naprosto spokojená. neměnila bych, ani jeho ani sestřičku, výborná dvojka!
Mikešová Anna
Mudr. Kousalík byl kdysi mým závodním lékařem. Tehdy ještě mladý, ale velice pečlivý. Po zrušení závodních lékařů jsem šla k lékaři podle bydliště. Stal se jim opět Mudr. Kousalík. Dnes bydlím sice jinde, ale pana Mudr. Kousalíka bych nevyměnila a považuji jej za rodinného lékaře. Přístup k pacientovy je nejen profesionální, ale také velice lidský. Stejně tak jedná sestřička Jitka. Mnohokrát jsem zažila, že jednají a pečují o všechny pacienty stejně.