Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Pan doktor je jediný lékař v Děčíně, který mi pomohl vyřešit více jak 20 let opakující se zdravotní problém, při kterém hrozila otrava krve. Nyní mi pomáhá s opakovanými záněty průdušek, jsem u něj nadmíru spokojená a mohu pana doktora jen doporučit. Je to lékař s velkým L.
Lukáš S.
Ďakujem pánovi doktorovi Kolářovi (môjmu ošetrujúcemu lekárovi) a sestričkám z oddelenia JIP na chirurgii v KZ Děčín za presnú a rýchlu diagnózu akútneho zápalu pankreatitídy, za profesiónalny prístup k liečbe a dôkladnú starostlivosť na danom oddelení, príjemným a milým prístupom k pacientovi. Prajem veľa úspechov a plno elánu pri vykonávaní tejto náročnej profesie. S veľkým poďakovaním Lukáš Salenka, Sliač (Slovenská republika)
Jaroslav Walter
Byl jsem velmi mile překvapen vysokou profesionalitou pana doktora. Jeho přístup a vysvětlení k mému problému byl srozumitelný a vyčerpávající. Jako pacient jsem se u něho cítil velmi pohodově. Díky pane doktore.
majca.e@centrum.cz
Pan doktor je pečlivý profesionál se zájem o problém pacienta. Již dříve jsem měla tu čest s perfektním přístupem, kdy mi operací zachránil syna. Udělal si čas nám vše a trpělivě vysvětlit.Tak jako to je i nyní. Kdy léčí mě. Nemáte pocit, že jste jen "další na řadě". O příjemném a milém vystupování nemluvě. Díky