MUDr. Radek Kebrle

Ortoped Více

Vysoké nad Jizerou 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: Ústav chirurgie ruky a plas...Vícet. chirurgie, p.o. • Jiný Méně

Pan doktor je velký sympaťák, příjemný i pěkný chlap. A myslím, že i odborník. Sáhl na zápěstí na pár bodů a přesně vysekl diagnózu. Jen mi to je k ničemu. I přes zaplacené vyšetření nemám v ruce žádnou lékařskou zprávu. Takže jako bych nikde nebyla...

Umístění: jiné místo • Jiný

Z vlastní zkušenosti mohu panu doktorovi jen a jen poděkovat za záchranu mé ruky k pokračování ve sportovní aktivitě, kdy mi odborní lékaři přisoudili trvalou omezenou hybnost prstu na ruce. Pan MUDr. Kebrle mi dal dohromady operativně ruku tak, že dnes tj. 3 měsíce po operaci jsem plnohodnotným sportovcem bez jakéhokoliv pocitu omezení a hybnosti postižené končetiny. Závěrem jen mohu konstatovat jen tolik, že tam kde ostatní lékaři končí, tam pan MUDr. Kebrle z a č í n á !!! Ještě jednou moc děkuji.

Umístění: Ústav chirurgie ruky a plas...Vícet. chirurgie, p.o. Méně

Já panu doktorovi děkuji za záchranu ruky mého syna, který měl komplikovanou zlomeninu a po operaci, rehabilitaci měl ruku skoro nepohyblivou a díky panu doktorovi, který přišel na to, že syn má ujetý nerv a operoval ho. Dnes má ruku v pořádku a normálně s ní pracuje. Děkuji

Umístění: Ústav chirurgie ruky a plas...Vícet. chirurgie, p.o. • Zlomene zápěstní Méně

really one of the best doctors I have ever been to, this doctor knows what he's doing.
I had an operation without any complications (early 2016). Absolutly deserves all my respect for saving my hand.

Přišel jsem s rok a půl tvajícím problémem, který nikdo nedokázal vyřešit. Ruka mě bolí i když píši jen sms na mobilu. Bohužel za 800 kč jsem byl pouze poslán k jinému doktorovi. Rád bych doporučil ale nemohu.

Pan doktor Kebrle mě operoval v srpnu 2016 loket .Z před lety i karpály.Vždy stejný přístup k pacientovi ,vysvětlil průběh i následné léčení,S naprostou skromností.Chválím jen chválím.Z nemocnice jsem měla příjemný pocit a mohu říci ,že jsem se nesetkala s takovým příjemným přístupem k pacientům.O odbornosti nemluvě.Děkuji moc.Je vidět ,že je to jeho poslání.

Když jsem ho včera viděl ve zprávách na Nově, že operoval Petru Kvitovou, tak mi naskočila husí kůže :) moc mi pomohl a dodnes na něho vzpomínám.

po sedmi letech, kdy mi lékaři říkali, že s rukou nehnu, pan doktor během jednoho vyšetření věděl, kde je problém. Laparoskopie jím provedená mi ruku již trvale opravila- je to už přes 10 let a je to v pohodě. Zachránil mi pravou ruku... navíc je neskutečně příjemný a ochotný.

Dnes jsem byla u pana doktora Kebrleho, cesta přes celou republiku stála za to. Pan doktor je velice příjemný a má normální lidský přístup. Konečně mi někdo po půl roce nošení ortézy řekl proč mne bolí zápěstí a také hned začal něco dělat. Mohu jen doporučit.

Vynikající lidský přístup k pacentům,dle mého názoru jde o špičku v oboru,myslím že spousta jeho kolegů by se od něj měla učit,jak v odbornosti tak v přístupu,Doporučuji a děkuji.