Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Ilona B.
Skvělý pan doktor! Dostala jsem žádanku od mé zubařky na vytrhnutí 8, hledala jsem v okolí a jelikož mě zub pár dní už dost bolel, našla jsem si pana Huličku a i když má plno, vzal mne hned ten den, že zub vyndáme. Zákrok provedl profesionálně. Ordinace s letadly je úžasná Přístup skvělý i všech sestřiček.
E. A.
Příjemný, zatím mi neprováděl nějaké extra zákroky, ale slyším na něj pouze chválu. Jezdím za ním z Budějovic a nelituji.
Ing. Ivan Mikloš
Pan doktor Hulička je pan doktor, kterého si velmi vážím. Je precizní, nenechá pacienta zbytečně trpět. Je profesionální a moc šikovný. Hledá optimální řešení a má příjemné vystupování.
LP
Naprostý odborník, profesionál ve svém oboru. Provedl mi extrakci dvou osmiček a korekci hyperplazie. Ty zákroky byly hodně nepříjemné, ale lépe by to nikdo nezvládl. Díky svému "umění", kvalitám a lidskému přístupu má také vždy plno. Ale i když nemá čas, snaží se pacientům pomoci a vyhovět - vždy to v ordinaci a v čekárně vidím a slyším.
Sestra je rovněž velmi ochotná, schopná
Děkuji
Eliška
Můj zubař mi řekl, že mi roste osmička do zubu vedle a je nutné jí vyříznout. Několik měsíců jsem se třásla doma, jak to bude bolet, ale pan Hulička zákrok provedl naprosto profesionálně. I přes to, že mi zákrok prováděl v létě, kdy byla největší vedra, 'díra po zubu' mě bolela maximálně 2 dny po operaci a to opravdu jen trochu. Vyndavání stehů jsem vůbec necítila. Velmi příjemný a velmi profesionální. Mrzí mě, že již nebere nové pacienty, protože jinak bych určitě neváhala.
m.h.
U pana doktora jsem byla na trhání osmičky, nakonec mi vytrhl rovnou dvě ať to mám při jedné anestezii. I s anestezií všechno trvalo do půl hodinky. Byl moc příjemný, hodný a šikovný!!! Vřele doporučuji :) a panu doktorovi moc děkuji :)
Magda K.
Pan doktor mi prováděl zubní implantát a naprostá spokojenost. Moc vám pane doktore děkuji! Určitě i výlet do Třeboně se mi za vámi vyplatil :)
Tereza Dušáková
Tento doktor se přestěhoval do Třeboně. Nedávno se tady totiž objevil a podle hodnocení je to nejspíš on. Byla jsem u něj na trhání zubu. Měla jsem tedy šílený strach, ale pan doktor je opravdu vyynikající, příjemný a má velmi luxusní ordinaci. Škoda jen, že už nebere nové pacienty.
Vynikající lékař! Jeden z mála stomatologů, kterým jde o pacienta a ne o vlastní kapsu. Škoda, že se přestěhoval pryč z Prahy. Takových doktorů jako je on by bylo třeba mnoho! Jen a jen doporučuji!
opravil mi pusu, kterou mi zkazila neschopná zubařka
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den - bydlim jiz mnoho let v Nemecku a prisla jsem do veku, kdy mne zacaly opoustet vlastni zuby.
Potrebovala bych velice nutne nekolik implatatu, ale v mem okoli na vesnici neni zubar, ktery to dela, musela bych do vzdaleneho mesta a nemam ridice . Jelikoz mam v Treboni pribuzenstvo a travim tam kazde leto delsi dobu, napadlo mne se na Vas obratit.
Jsem privatni pacientka.
Prosim o odpoved, jestli by to bylo u Vas mozne, nbo Vas prosim o doporuceni na jineho prislusneho kolegu.
Mnohokrat Vam dekuji a zdravim do Trebone.
Dobrý den, možné to je. Bylo by dobré abychom předem celý proces naplánovali. Ideální by bylo, kdybyste se u nás mohle někdy zastavit na konzultaci. Hezký večer. Radek Hulička
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze