Mezi mé úkoly patřila regenerace stavů vzniklých stereotypní tělesnou zátěží, první pomoc při zranění, kinezitaping a taping, poradenství ohledně sportovní výživy a realizace nejvhodnější regenerace.
V tomto vysoce profesionálním a náročném prostředí jsem si osvojil metody diagnostiky a včasné pomoci lidem ve vysoké sportovní zátěži.
Nabytých znalostí z těchto oblastí bych chtěl využít v mnou nabízených službách. Chci poskytovat kompletní služby v oblasti fitness, například zhodnocení fyzického stavu klienta, návrh a realizace vhodných terapií, výběr vhodných aktivit s přihlédnutím k věku, pohlaví a zdravotnímu stavu zákazníka, odborná pomoc při odstranění potíží, vzniklých z neadekvátně nízké či příliš intenzivní tělesné zátěže, konzultace v oblasti výživy, výživových doplňků, sestavení tréninkových plánů atd.
V současné době pracuji jako masér v české reprezentaci u mladežnického tymu U 16.
Milí zájemci, rád bych Vás informoval, že nespolupracuji se žádnou z pojišťoven, tudíž všechny výkony jsou plně hrazeny Vámi, pacienty, v hotovosti. Děkuji za pochopení.
Nápravné cvičení
Uvolnění svalů a kloubů • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily ostatní v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ostatní v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Bankování
Cvičení s TRX
Kinesiotaping
Nápravné cvičení
Uvolnění svalů a kloubů
1 000 Kč
Dagmar Šnoblová
U pana Hubinky jsem byla v minulosti, avšak se mi již nepodařilo s ním spojit, je úžasný odborník. Pomohl mi od bolesti, profesionál. Jen mohu doporučit, neznám lepšího fyzioterapeuta . Ráda bych se u něj objednala znovu.
Veronika
Pana fyzioterapeuta Hubinku mohu jen doporucit. Za jednu navstevu mi pomohl s problemem chodidla, ktery mi temer znemoznoval chuzi a se kterym mi ortoped nepomohl. Zaroven mi doporucil vhodne cviky nejen k danemu problemu, ale pro celkovou kompenzaci meho sportu. Narozdil od mnou navstiveneho ortopeda mel cas si vyslechnout co nejvice o tom, jak sportuji a jak se jinak bezne pohybuji a na zaklade toho udelit doporuceni.
Doporucuji urcite vsem sportovcum, ale i dalsim, kdo chteji problemy sveho pohyboveho aparatu skutecne resit a idealne jim i predchazet.
nemetzg
Po dlouhé době jsem narazila na kvalitního fyzioterapeuta. Oceňuji zkušenosti ze sportovního světa a skvělý přístup k pacientovi. Je vidět, ze mu na lidech záleží a chce vyřešit jejich problém :)
Klára
Neskutečně dobrý a senzitivní fyzioterapeut. Celou dobu se věnuje každému svalu, radí, jak pracovat na zdraví i sám. Netlačí do dalších návštěv, perfektní profesionál!!!
planturel
Velmi profesionální přístup. Po první návštěvě cítím citelnou úlevu. Děkuji a všem vřele doporučuji.
ekostrounova
Pan Hubinka je velký profesionál. Moc si vážím jeho přístupu a odbornosti. Odblokoval mi páteř a hned po zákroku jsem se cítila výborně. Děkuji velice. Pokud budu mít další problém, vždy se na něj obrátím!!!
jakub juránek
Jsem s panem Hubinkou naprosto spokojen, dělá svoji práci dobře a naplno. Díky mu za to a ostatní jeho služby vřele doporučuju
nikola.86
Chválím milý a profesionální přístup. Pan Hubinka vše názorně ukáže a vysvětlí, ukáže vám cvičení. Zatím jsem na návštěvě byla jen 2x, poprvé s problémem levého kyčle, podruhé s tím samým, jen se mi po cestě stala nehoda, že jsem se na zmrzlém chodníku natáhla a narazila si kostrč. I s tím mi moc pomohl, domů jsem neodcházela tak bolavá. Děkuji a doporučuji.
9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
chtěla bych se zeptat, jestli se dají vyléčit ploché nohy.
Dobrý den.Plosky nohou se dají ovlivnit cvičením.tvz.míčkováním a vložkami do bot.Doporučuji také kinesiotaping.Děkuji a pěkny den.Hubinka
Dobrý den, již jsem u vás na fyzioterapii byla, pomohl jste mi s kyčlem. Jenže ted mě trápí jiný problém, od pondělí mě bolí v záda v bedrech. Byla jsem předtím nemocná, ležela jsem a v pondělí jsem se rohodla si záda trochu protáhnout. Hned po protažení jsem v zádech ucítila divný pocit a ted mám možná skříplý nerv v zádech na pravé straně v bedrech. Když jsem několik hodin v klidu anebo poránu, tak mě to nebolí, ale když vyběhnu schody a nebo večer, tak je bolest zpět. Co s tím? Děkuji předem za odpověd.
Dobrý den.pokud Vás zada bolí po nějaké akivitě tak doporučuji cca 14 klid a teplé obklady.Pokud se budete chtít protáhnou tak jedině za tepla tzn.po nějakém lehkem telesném cvičení.dávejte pozor na prochladnutí.Vaše tělo po nemoci potřebuje ješte trošiču se zotavit.Kyby Vás bolest stále pronásledovala tak mě kontaktujte a já Vás telefonicky navedu.Po nemoci je vždycky tělo náchylnější na urazy.pokud by se po teplych obkladech Váš stav zhoršoval tak to přerušte.Děkuji Hubinka
Ostatní s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ostatní s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze