Vaňková Barbora
Absolutní spokojenost s přístupem, rychlostí a realizace zákroku , pečlivostí a precizností
Lucie X.
Skvělý zubař. Jsem naprosto spokojená. Nepřišla jsem na nic, co by se mu dalo vytknout. Chodíme k němu celá rodina a spokojeni jsou všichni.
Anežka
Pan doktor je skvělý. Chodím za ním ráda. Pokud je vše v pořádku, velice mě pochválí. Pokud ne, vyřeší problém většinou hned na místě a to rychle, takřka bezbolestně a s úsměvem na rtech (který přes roušku sice vidět nejde, ale z výrazu obličeje to nemůže být nic jiného:)). Můžu jedině doporučit.
Jiří Ramík
Neuvěřitelně pečlivý, poctivý a příjemný dokror. Po dřívějších zkušenostech je to jako přesednout z rozmláceného Trabantu do nového Porche. Pana doktora navštěvuje celá rodina a maximální spokojenost a doporučení je opravdu na místě. Co chodím k pnau doktorovi, přestal jsem se bát zubaře, ani si nepamatuji jestli mě v jeho péči něco bolelo...
Lenka Štefková
K panu doktorovi chodíme celá rodina a máme jen slova chvály. Perfektní organizace, moderně vybavená ordinace, příjemná čekárna, nemluvě o kvalitě ošetření - tak pečlivého lékaře aby jeden pohledal. Klidný a profesionální přístup, dokonce i má 2 a půl letá dcera ho má v oblibě.
K panu doktorovi chodím ráda.
Oproti stomatologovi, ke kterému jsme chodili s rodiči je opravdu profesionální, vstřícný, milý, poradí. Dojíždění mi v tomto případě nevadí, i když to nemám tak daleko jako z Prahy. ;-)
Fakt, že bydlím v Praze a dojíždím k tomuto super zubaři nepotřebuje komentář ani hodnocení :-)
Jen vše nej :)
Není třeba komentář!!!