Je právě rok 2007 a já se rozhoduji, co dál se svým životem. Studuji čtvrtý ročník obchodní akademie a vím, že tímto směrem dál jít nechci. Nechci studovat peníze, chci pracovat s lidmi, třeba jim i pomáhat a fascinuje mě lidský mozek. Pro mě to je doslova vesmír, který má každý z nás na dosah vlastní ruky. Proto se i přes údiv mé rodiny, učitelů i přátel rozhoduji pro studium psychologie. Úspěšně procházím přijímacími zkouškami a snad poprvé pociťuji, že určuji směřování svého života, a že s vynaložením úsilí lecčeho dosáhnu. Nadšení mě neopouští po dobu celého studia a jsem rád, že mě neopustilo dosud, kdy se psychologii věnuji studijně, pracovně i volnočasově již bezmála deset let. Podněty pro svou terapeutickou praxi čerpám nejen z právě probíhajícího psychoterapeutického výcviku, mé vlastní psychoterapie či vysokoškolského studia, ale také třeba z cestování po rozvojových zemích (Tádžikistán, Kambodža, ...), z odborné i populárně-naučné psychologické literatury a z rozličných internetových přednášek seberozvojového a informativního charakteru dotýkajících se širokého spektra vědních oborů od psychologie, přes pedagogiku a sociologii až po ekonomii.

Soukromá poradenská a terapeutická praxe
Na Poříčí 595, Frýdek-Místek

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Radkovi za empatické a laskavé provedení náročným obdobím. Díky jeho trpělivosti a profesionalitě se mi podařilo vidět věci z nové perspektivy. Přeji spoustu dalších stejně spokojených klientů. S úctou Lenka Mag.