Psychologická péče s lidským přístupem
Setkáváme se v Praze na Vinohradech, v Nymburce nebo online – tak, jak je Vám to nejbližší.
Ve své praxi se zaměřuji především na zdravé vztahy a rozvoj partnerských dovedností – ať už přicházíte jako pár, nebo jednotlivě. Častým tématem je také osobní růst, hledání vnitřní rovnováhy a práce s motivací. Specifickou oblastí, které se věnuji, je psychická příprava a stabilita u sportovců, zejména v náročných obdobích nebo při tlaku na výkon.
Už téměř dvacet let společně s klienty hledám cesty ke zdravějším vztahům, vnitřní rovnováze a životu, který dává smysl. A i po tolika letech mám svou práci pořád ráda. Je mým koníčkem i posláním.
Mám radost, když mohu být svědkem změn – těch malých i těch zásadních. Když se lidé přestávají hádat sami se sebou, získávají nový náhled a objevují vlastní vnitřní zdroje. Jsem ráda, že už dnes víme, že cesta ke štěstí, zdraví a lásce má své zákonitosti. A že se jim můžeme společně učit a poznávat ve vlastních životech.
Co Vám mohu nabídnout?
Můj přístup je postavený na úctě k jedinečnosti každého člověka. V psychoterapii propojuji odborné znalosti s hlubokým porozuměním těm oblastem, které běžná medicína často opomíjí – emocím, vztahům, duši.
Každé sezení přizpůsobuji Vám a Vašim potřebám – ať už hledáte úlevu, porozumění nebo dlouhodobou vnitřní proměnu.
Domluvme si setkání
Osobně se můžeme potkat v centru Prahy (nedaleko Muzea), v Nymburce nebo pohodlně online. Veškeré aktuální kalendáře naleznete níže.
Více o mé práci najdete také na webu: www.rovena.info
Ceník konzultací je dohodou, podrobnosti naleznete zde: Ceník služeb http://rovena.info/cenik.html
Ještě o mně
Studium na UK v Praze jsem dokončila v r. 1993, prošla jsem dlouhodobými psychoterapeutickými výcviky v individuální i skupinové terapii a dále se vzdělávala v rodinné terapii, rodinných konstelacích, imaginativních technikách, arteterapii, logoterapii, focusingu, krizové intervenci a dalších oblastech. Učila jsem se od těch nejlepších – lidí, kteří jsou či bohužel už byli, špičkami ve svých oborech a zároveň zůstali lidskými.