Setkávám se s Vámi pravidelně na Vinohradech v Praze a v Nymburce nebo online (všechny kalendáře naleznete níže)
Práce je mým koníčkem, přestože v oblasti péče o psychického zdraví a vztahy působím až "neslušně" let :) .
Jsem ráda, že jsem nalezla cesty a zákonitosti, které vedou ke štěstí, lásce a zdraví.
Ráda se s Vámi o zkušenosti podělím a co bude možné, tak Vás naučím.
Proto směřování mého vzdělávání bylo jasné.
Více o mé práci pro Vás naleznete na www.rovena.info
O Vaše duševní zdraví a Vaše důležité vztahy společně pečujeme již téměř dvacet let. Vzhledem k širokému spektru zkušeností v této oblasti (jak z oblasti klinické tak alternativní) Vám poskytuji takovou formu, která vychází z Vaší individuality. Mé znalosti a dovednosti slouží k nalezení řešení problémů, které Vám ztrpčují život.
Po promoci v r. 1993 na UK v Praze jsem absolvovala psychoterapeutický výcvik v individuální i skupinové psychoterapii, další teoretické vzdělávání v oblasti psychoterapie při Společnosti pro psychoterapii a rodinnou terapii České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně, výcvik v rodinných konstelacích, výcvik v imaginativních technikách, výcvik v arteterapii a řadu seberozvojových workshopů (např. logoterapii, focusing, léčba poruch příjmu potravy, meditace jako cesta, krizová intervence).
Zde patří poděkování mnoha mým učitelům, kteří jsou a byli nejen skvělými profesionály, ale především Lidmi.
Více informací na http://rovena.info/psycholog-praha-psychoterapeut-nymburk-podebrady.html
Ceny dohodou viz. http://rovena.info/cenik.html