Zobrazit ostatní profily onkologů v okolíCeník
Jana K.
Seděla jsem v čekárně a slyšela, jak řve sprostě a rozčiluje se, že se někdo nechal očkovat proti covidu. Zvedla jsem se a odešla nadobro.
Ievgeniia P.
nejlepsi zkusenost v Cesku s praktickym doktorem! je empatycky, zajima se o detaily, peclivy a je videt, ze ma za sebou mnoholetni zkusenost v oboru. zaslouzi si vice nez 5 hvezdicek!
Zuza B.
Nejlepší lékař na světe. Opravdu se o pacienty zajímá, velmi milý, ochotný, příjemný, se vším poradí, vysvětlí. Opravdu skvělá osobnost a člověk na svém místě!
dobry
perfektní doktor
O tomto lékaři vím jen od manželky. Moc jsem se podivil, jakým způsobem probíhají prev. prohlídky u tohoto lékaře. Můj lékař mně odebere krev k různým testům, změří tlak a provede EKG. Dále, pokud chcete a cítíte potřebu odborného vyšetření na specializovaném pracovišti, řekněte si o něj. Moje žena měla zdravotní problémy a tento lékař jí poslal domů s tím, že to není vážný, asi o několik hodin později jí odvezla rychlá do nemocnice, kde si jí nechali. Jsem rád, že na mně žena dala a od tohoto lékaře odešla. Ale pokud si chcete popovídat, jste u tohoto lékaře správně.
bezva
Je jasné, že různí pacienti mají s každým doktorem různé zkušenosti. Už jen proto, že pocity každého mohou být jen subjektivní a také proto že i chování doktora vůči pacientovi má jen subjektivní základ. Tak tomu u lidí bylo je a bude. Moje osobní zkušenosti s ním ale mohu já charakterizovat jenom slovy: vlídný, snaživý, laskavý, vstřícný, obětavý. To po lidské stránce. Nikdy jsem, díky Bohu neonemocněl tak, že by mi šlo o život. Ale dosavadní mé zdravotní problémy zatím vždy dobře zvládnul. Tolik tedy k jeho odborným schopnostem.
Mudr.Radan Dolíhal je dobrý doktor,ale na běžné a lehké onemocnění.Ještě lepší doktor je na popovídání si s pacientem.Což už je horší pro čekající pacienty v čekárně,zvláště pokud jim není dobře,nebo spěchají.
Příjemný přístup k pacientovi
Jarda z Rosic
MUDr.Radan Dolíhal velice dobrý praktický lékař,rád si popovídá a poradí,jeho přístup k pacientovi je jak k rodinnemu prislušníkovi!Vždy odcházím spokojeny a dobře ošetřen.