J & B medic s.r.o.
Senovážné náměstí 8/992, Praha 1, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo zubní vyšetření

Protože jsem měnila bydliště, měnila jsem i svého zubaře. Musím říct, že jsem se vždy zubařů bála, preventivní prohlídky upřímně trochu flákala (aneb 1x ročně přece musí stačit) a všechny výkony protrpěla s křečí v celém těle. U pana doktora jsem absolvovala zatím dvě návštěvy - první byla taková seznamovací a vyšetřovací, na druhé návštěvě jsem rovnou podstoupila vytrhnutí dvou osmiček. Byla to perfektní sehraná práce pana doktora a jeho sestřičky, absolutně bez komplikací. Celá návštěva byla vlastně moc milá, vše mi pan doktor krásně vysvětlil a ukázal. Musím trochu trapně přiznat, že se docela těším na podzim, až k nim zase půjdu na trhání zbylých dvou osmiček (tohle jsem si nikdy nemyslela, že řeknu!) :-) Kromě toho, že se můj chrup postupně (a konečně!) dostává do dokonalého pořádku, tak už se díky panu doktorovi a jeho sestřičce zubní ordinace nebojím. Děkuju! H. Zeiselová