Hledejte v názorech
M. Nádeníček
Profesionál na svém místě. Vždy dobrá domluva a přístup.
Sestřička ráznější ale tak to má být. :-)
Nikola Vágnerová
Pan doktor je velmi profesionální, ale přesto milý a příjemný. Opravdu se o lidi zajímá. Vždy se snaží najít nejlepší řešení a pomoci.
S.Machaňová
Pan doktor je milý, hodný, profesionální, ale sestřička co u něj pracuje jeho reputaci opravdu škodí. Také by mě zajímalo na koho se usmála? Na mě teda ne :-D
tohoto pana doktora vsem vrele doporucuji, vzdy kdyz k nemu prijdu rad mi pomuze, poradi, jeho sestricka sice neni moc vlidna ale pan doktor je uzasny..jde na nem videt ze ho ta prace bavi a ze se v ni vyzna..vrele DOPORUCUJI
som veľmi spokojný, má vždy čas i na osobné problémy pacienta
Pan doktor je skvělý, lepšího jsem nepotkala. Pamatuje si dost často mé zdravotní problémy aniž by nakoukl do karty. A sestřička Monika je sice trošku svéráznější osůbka, přesto je mi sympatická. Jsou s panem doktorem skvěle sehraný tým.
vždy ochotný pomoc pacientovi,má navíc příjemné i profesionální vystupování.
pacientka
Pana doktora si docela považuji, umí být příjemný a zajímá ho celkový stav pacienta (tedy i to jak se má a nejen co ho bolí). Je dle mého názoru kompetentní a přistupuje k pacientovi profesionálně.
Sestra mu však kazí reputaci. Myslím, že horší by už tam být nemohla. Myslím, že se nemocnému přitíží jen když spustí tím svým nepříjemných hlasem: "Další". Když ji ta práce nebaví, tak ať ji nedělá! A pokud má své osobní problémy, tak ať je netahá do práce. Potřebovala by projít kurzem pozitivního myšlení a lidského přístupu k lidem.
rodina B.
Pan doktor v 98% v pohodě, zájem o pacienta ano, málokdy poznáte že je v časové tísni, což je v dnešní zrychlené době důležité /doufám, že to tak zůstane/. Sestřička Monika dobrá organizátorka, vše zařídí, v případě injekcí se jí zastávám - v pohodě, máme srovnání se sestrami v nemocnici, ale taky uznáváme názor, že i úsměv léčí.
RRRR
Pan doktor je příjemný ale sestřička se pokaždé tváří Hrozně.Když jí vadí lidi AT TAM NEDĚLÁ !!!