Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Zdislava Liďáková
Když na něj narazíte, budete mít štěstí v neštěstí:). Chtěla bych mu touto cestou poděkovat
Laďka
Pan doktor je milý, pracovitý, ohleduplný, obětavý, vše vysvětlí, na pacienta si udělá čas, mluví laicky - ne lékařskou terminologii, jeho jizvy nejsou téměř vidět, je špičkový operatér a člověk s velkým Č a lékař s velkým L
7/11/2010 PAN doktor Prokop je velmi milý, vstřícný a empatický k pacientům. Jeho přístup je obdivuhodný. Byla jsem nucena jej navštívit i s rodinými příslušníky a jeho vysvětlení zdravotního stavu je přizpůsobeno věku pacienta. Je lidský a chápající. Dokonce má smysl pro humor :o), což pacientu pomůže od stresu z vyšetření. DĚKUJEME.....
Dasa
Je to chirurg na svem miste, odbornik, vyborny operater, lidsky s prijemnym vystupovanim.Vzdy ochotny vyslechnout vas a odpovedet srozumitelne na vsechny dotazy. A tsk to ma byt. Komunikace spacientem vzdy na jednicku. Vrele doporucuji;
Kateřina
Pan doktor je opravdu špičkový chirurg a operatér, operoval mě a takovou jizvu jako mám od něj jsem ještě neviděla - nejde téměř vidět, nebyly žádné komplikace nic. Opravdu profesionální práce, přijde mi, že mu na tom, co dělá, záleží a nebere pacienta jako kus. Je navíc i příjemný a hodný člověk.Všem doporučuji.
kl
Příjemné vystupování, profesionalita, vždy vše ochotně vysvětlí. Doporučuji všem
Velmi dobrý a svědomitý a hodný specialista
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě