Odborný lékař psychiatrie
Bezručova 413/2, Nový Jičín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Odborný lékař psychiatrie Jiný

Mohu jen doporučit. Své práci rozumí a má přehled. Je vidět, že má o pacienta zájem. Mohu jen doporučit.

Pana doktora si velice vazim chodim k nemu 3 roky je vyborny psychiatr chova se ke me lidsky je to vyborny odbornik preji mu hodne zdravi a sil sestricku v ordinaci ma taky hodnou dekuji pane doktore za kvalitni peci

Mudr. Mikeše znám asi šest let. A i když není zrovna klidný typ, k jinému bych nešla. Má taky jen jedny nervy, které mu nové nikdo nedá a rodinu. Teď je trend podle filmů chodit k psychiatrovi. Ale na blbost pilulka není a zástupy blbců si to našly a táhnou se za psychiatrem hodit na něj své problémy. Mikeš má problém říct, s touto hloupostí mě neobtěžujte, jsem tu pro nemocné. A tak uhne, chce odradit, a hned je oheň na střeše. kdyby byli skutečně nemocní, řvali by, jsem zdravý, jen aby nemuseli na psychiatrii, protože, když tam jdu, už vím, že se mnou není něco v pořádku. Jeho názory beru vážně, a to i když neouhlasím. I pacient a lékař se musí poznat, a něco se skoriguje časem. Je to špičkový psychiatr, a špici se často blýská. U doktorů často nastává tvz. vyhoření a musí se bránit a já bych se bránila tvrdě, kdybych chtěla nějaký rok v této profesi vydržet.
Jana K.

Nesouhlasím s níže popsanou radou pana doktora pacientovi. Jedná se o pacienta rozvedeného alkoholika bez zaměstnání.
Pan doktor radil pacientovi, aby se nechal živit od své manželky, na pacientovu odpověď, že je rozvedený, mu radil, aby ho živily děti jestli nějaké má. Pacient vysvětlil, že děti nemají prostředky na to, aby ho živily. Poslední rada byla, aby si našel přítelkyni, která ho bude živit. Jsem jen laik, ale asi bych takovému pacientovi spíš poradila, aby přestal pít, pak by neměl problém se zaměstnat a nemusel by být na někom závislý. Ale možná se pletu, proto bych ráda na takovou záležitost slyšela další názory.

nejlepší lékař jakého jsem kdyl poznala.

Ten anonym,který pana doktora pomlouvá má ve svém textu několik hrubých chyb, možná mu chybí hodiny češtiny, ale opravdu doporučená brigáda, všichni známe písničku: Dělání, dělání, všechny smutky zahání....
Pan doktor Mikeš je odborník, profesionál, který právě ví ,, o co jde,,.
Lepšího psychiatra neznám...

pan lekar zrejmne nerozumi vsemu a nejsem z jeho peci vubec spokojen, a kdyz tomu nerozumi da tomu nalepku nejakou ktera se mu podle me libi ale je zcela neobjektivni,nezpravna muzu rict zcela zcestna.vypravel jsem sem mu o svych problemech unavy a slabosti dival jsem na me jako na simulanta a mluvil neco otom ze bych mel jit na brigadu atd. a muj problem zcela ignoroval,mozna me jen zkousel jestli si to nevymislim,to je taky moznost ale takovyto pristup urcite neni vporadku.Napsal mi diagnozu naprosto zcestnou,vubec nevedel jak tento muj problem definovat jako psychiatr by tuto problematiku mel dobre ovladat . Pana doktora jsem si chtel otestovat a proto jsem mu neukazal aktualni zpravu od odbornika,kde mi urcil diagnozu fibromyalgeticky syndrom.Jeho diagnoza znela porucha osobnosti atd.Toho to lekare nedoporucuji, tento odbornik podle me udela vic skody nez uzitku a pokud vam predepisuje leky tak bych rekl ze vic nez polovina pacientu neli vic po par letech bude v mnohem horsim stavu nez kdyz k panu odbornikovi prisli poprve.

Je to jeden z mála psychiatrů, který ví, co je to psychiatrie. Zdá se, že mě vyléčil po letech trpělivé práce a starosti.

Pan doktor je ochotný lékař, který má snahu člověku pomoci.

Skutečně nejlepší lékař

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

dobry den pane doktore chtel bych se zeptat mam takovy problem s alkoholem nepiji dene ale kdyz si dam tak nevim kdy mam dost ze si neumim rict ne skousel jsem to sam kolikrat nepit ale nikdy se to nepovedlo tak bych chtel stim skoncit nepit vubec vas ch tel poprosit o radu dekuji

Dobrý den, vždy lze něco udělat. Zkuste např. navštívit stránku drnespor.eu
Tam si najděte vlevo Odborné práce a dokumenty - Nezařazené práce - Jak zlepšit sebeovládání-praktické postupy.

Mgr. Přemysl Mikeš

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li je čas objednat se k nějakému lékaři, když už cca pět let trpím depresemi. Často jsem myslela/myslím na sebevraždu z určitých důvodů, ale pokaždé, když jsem se doma žádala o pomoc, bylo mi sděleno, že v mém věku trpí na deprese každý a tak jsem se snažila vydržet. Situace se zkomplikovala, když mi umřel blízký přítel (spáchal sebevraždu) před třemi měsíci. Teď opravdu nevidím v ničem smysl a ráda bych se vyléčila, jelikož vím, že nikdo kolem mě mi pomoci nemůže a já už mám chuť to vzdát.
Předem moc děkuji za odpověď,
nashledanou.

Dobrý den, podle Vašeho popisu doporučuji navštívit psychiatra co nejdříve, případně praktického lékaře. Ve Val. Meziříčí máte 3 psychiatry, dva muže a jednu ženu.

Mgr. Přemysl Mikeš