MUDr. Přemysl Malík

Uničov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Šternberská 4, Uničov 78391

• T

Marně jsem se zánětem dásní čekala dvě hodiny před ordinaci svého vlastního zubaře, který - ač údaje na jeho webu tvrdily opak - v pátek neordinoval. Nakonec mě velmi ochotně ošetřil pan doktor Malík. Ochota a skvělý přístup všech v ordinaci mi tak nejen pomohl s problémem, ale také zlepšil den, který jinak začal jako "den b*bec".

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Pan doktor je velice přátelský, nicméně jsem později zjistil, že korunku, kterou jsem zaplatil jako metalkeramickou je prachobyčejný kompozit, díky kterému jsem měl navíc zanícení u dáseň.

• Š

Vynikající zubař. Kdykoliv přijedu z cest, vždy mi vyjde vstříc a svoji práci umí na jedničku! A jeho sestra (zdravotní) jakbysmet.

• C

Opravdový profesionál. Maximální spokojenost. Jak už tady také někdo psal, také v Uničově už nebydlím ,ale i tak si radši dojedu.

• Je to Pan zubař .

• Tento pan zubař je v mých očích nejlepší, jakého jsem doposud poznala. Je příjemný sympatický a na zubařské křeslo chodím beze strachu, což se mi nestávalo. Vše umí dobře vysvětlit a podat i ty nejhorší zprávy.

• honza

• Je výborný

• Zubaře už se nebojím od té doby co chodím k Mudr. Malíkovi. Je šikovný, zákrok mě nebolí, plomby drží a ještě se i zasměju.

• Pozor!!! Je opravdu hodně dobrej.