PhDr. Přemysl Khýr

Psycholog, Psychoterapeut Více

Číslo licence : C/FF/F10001/21/32417

Mé jméno je Přemysl Khýr a jsem psychologem a psychoterapeutem působícím v Praze s pracovní zkušeností z klinického prostředí, kterou využívám pro podporu a pomoc klientům rovněž ve firemním a soukromém sektoru. Je pro mě důležitý neustálý seberozvoj, profesní i osobnostní růst v oblasti psychologie, kdy nabyté znalosti a dovednosti využívám k pomoci a podpoře klientům. Kromě kontinuálního vzdělávání se kladu důraz i na vlastní psychoterapeutickou sebezkušenost a supervizi. Jsem otevřený novým zkušenostem a výzvám, ke kterým přistupuji vždy svědomitě, pečlivě a pokorně. Jako hypnoterapeut jsem veden v oficiálním adresáři hypnoterapeutů s osvědčením sekce pro hypnózu České psychoterapeutické společnosti. Aktuálně jsem frekventantem akreditovaného pětiletého kognitivně behaviorálního psychoterapeutického výcviku pod vedením Prof. MUDr. Jána Praška, CSc. a PhDr. et Mgr. Petra Štípka. Rovněž jsem frekventantem výcviku EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) pod záštitou Českého institutu pro psychotraumatologii a EMDR.

Soukromá psychologická praxe
Opletalova 1525/39, Praha 1, Praha

Hypnóza Hrazeno pojišťovnou

Individuální psychoterapie Hrazeno pojišťovnou

Koučování Hrazeno pojišťovnou

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické konzultace

Koučování

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Soukromá psychologická praxe hypnóza

Navštívil jsem Přemysla Khyra kvůli nespavosti a musím říct, že jsem byl nadšený! Kombinace KBT a hypnoterapie byla skvělá. Hned na začátku mi vysvětlil, jak obě metody fungují, a během sezení jsme se dostali k příčinám mých potíží.

Po pár sezeních se mi výrazně zlepšil spánek a já jsem se naučil, jak s myšlenkami pracovat. Přemysl je super empatický a udělal jsem s ním velký pokrok. Určitě ho doporučuji každému, kdo má problémy se spánkem!

Z
Umístění: Soukromá psychologická praxe individuální psychoterapie

Když jsem začal k panu Khýrovi docházet, netušil jsem, jak rychle se věci mohou dát do pohybu a zlepšit. Jeho klidný projev spojený s osobním přístupem, empatií a opravdovým zájmem pomoci je to, co člověku dodá potřebnou sílu a motivaci na sobě začít pracovat. Vždy jsem se na společných sezeních cítil komfortně, vítán a zdravě motivován posouvat se dál. Pan Khýr mi velmi pomohl a je rozhodně člověkem na svém místě.

PhDr. Přemysl Khýr

Moc děkuji Zbyňku. Vážím si Vašich slov a přeji vše dobré. :)

Umístění: Soukromá psychologická praxe osobní psychoterapie

Veľmi oceňujem láskavý, odborný a ľudský prístup pána psychológa. Som mu veľmi vďačná za vedenie a pomoc s mojou sociálnou fóbiou, nízkym sebavedomím a vyhýbavým správaním.

Umístění: Soukromá psychologická praxe psychoterapie

Moc oceňuji laskavost, ochotu a profesionalitu. Chodím k Přemyslovi už jen na udržující sezení co 4 měsíce. Úzkosti už mám minimální a jsem schopna s nimi pracovat sama.