PhDr. PhDr. Jana Došlová

Psycholog Více

Číslo licence : IČO 74709623

Kontaktní údaje

Aktuálně poskytuji konzultace zejména online. V oblasti psychologie pracuji od roku 2014. Na počátku své kariéry jsem pracovala s dospělými a mladistvými, kteří se potýkali se závislostmi. Následně jsem působila v oblasti náhradní rodinné péče, kde jsem se podílela na přípravách budoucích pěstounů, osvojitelů i dětí, které čekaly na novou rodinu. V současnosti pracuji jako školní psycholog, kde podporuji děti a rodiče v úspěšném řešení výchovných, vztahových i studijních potíží.

Konzultace online • 790 Kč

Psychologické konzultace • 790 Kč

Psychologické poradenství • 790 Kč +1 Více

Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy • 690 Kč

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Konzultace online

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

690 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: jiné místo • Jiný

S paní doktorkou Došlovou mám dlouhodobě ty nejlepší zkušenosti. Vždy mi moc pomohla a rozhovory jsou příjemné a povznášející. Rozhodně můžu jedině doporučit.

Umístění: jiné místo • Jiný

Mohu jen doporučit. Hned po pár minutách stres opadnul. Paní Došlová je velmi milá a profesionální.