Anny Letenské 8, Praha

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Ostatní služby

800 Kč

Centrum komunikace

Jsem rodinná mediátorka a psychoterapeutka. Svou práci miluji, ctím její nekonečné možnosti, pestrost, potenciál podpory člověka v různých životních situacích.
S jednotlivci i s rodinami pracuji od roku 1987. Mé profesní začátky jsou spojeny se sociálně právní ochranou dětí, prací v rodinných centrech, kde jsem sbírala zkušenosti jako sociální pracovnice. Tyto první kroky mé práce v psychosociální oblasti mne vybavily dovednostmi spojenými zejména s poskytováním sociálního poradenství, šla jsem však dál. V roce 2006 jsem absolvovala intenzivní výcviky v (rodinné) mediaci, v metodě, která pomáhá zejména s řešením sporů mezi rodiči, kteří přestávají být partnery, avšak rodiči zůstávají i po ukončení vztahu. Mediaci jsem začala také učit své kolegy, profesionály, což mne posunulo a stále posunuje v lektorských dovednostech. Stále jsem se vyvíjela a reflektovala jsem potřeby svých klientů. K dalšímu posunu ve své profesi jsem se začala vzdělávat v systemické psychoterapii, kterou již několik let poskytuji. Tato kombinace tří pilířů – sociální poradenství, mediace a psychoterapie, mi umožňuje nabízet a poskytovat klientům odborné služby, které jim pomáhají v jejich jedinečné životní situaci.

Umístění: Centrum komunikace partnerská psychoterapie

Velmi respektující přístup k člověku a jeho situaci, oceňujeme zkušenost, klid a naslouchání terapeutky. Zároveň velmi účelné byly konkrétní otázky na nás. Co jsme s partnerem objevili, byli jsme tam totiž oba, nám pomohlo objevit naše principy komunikace, pochopit je a změnit k lepšímu. A je nám teď v našem vztahu spokojeně! Díky!!

Umístění: Centrum komunikace individuální psychoterapie

Paní terapeutka je velmi profesionální, lidská a její, tedy vlastně naše společná práce na změně, mi velmi pomohla. Stačilo 6 sezení a změna byla významná, uklidnila jsem se, uvědomila si souvislosti, našla jsem sílu ke změně a s trpělivou pomocí paní Dany jsem změny dosáhla. Empatie, klid, trpělivost mi pomohla postavit se na vlastní nohy. Důležité bylo, že mi terapeutka naslouchala a připomínala mi mé vlastní zdroje a také mou odpovědnost, vše dohromady pomohlo uskutečnit změnu mé těžko únosné situace. Je mi dobře, a když budu potřebovat, vím, kde hledat pomoc. Děkuji ze srdce a doporučuji všem, kdo se točí v kruhu a hledají cestu ven.