Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Poupovi
S Panem doktorem jsme moc spokojeni chodila jsem k němu jako dítě a chodí k němu i mé děti a nemůžem si stěžovat pokaždé důkladně prohlédne vše konkrétně vysvětlí naprostá spokojenost
E.N.
Pana doktora musím pochválit za jeho přístup, odbornost i to, že se na všem vždy domluvíme. Líbí se ni jeho přístup k očkování ( netlačí, nemá problém s naočkovánín později) nedává antibiotika za každou cenu.
Když je potřeba, posílá k specialistům.
Když se něco nezdá mi, nemá problém vypsat zadanku.
Líbí se mi jeho přístup k dětem a to máme tda křiklouna.
Paní sestřička je též milionová. Když nekdo, neco dělá srdcem, jde to poznat. Děkuji
MisiB
S panem Doktorem jsem velice spokojená. Paní sestřička já úžasná milá a hodná. Mohu jen doporučit ! :)
KP Havířov
Vynikající pan doktor se srdcem na pravém místě. Výborný nejen jako lékař, ale i jako člověk. Sestricka taky skvelá. Velice doporučujeme ;-) rodinka Pirochtova
Jana Z.
synovy byl diagnostifikována hirschprung.choroba ,pan doktor neváhal a zařídil návštěvu u odborníka ve FN Olomouc kde se o syna velice dobře postarali(do té doby jsem ho neznal)k synovy měl přátelský přístup ,mám s p.dr.i osobní zkušenost z jiného oboru kdy mi opět pomohl aniž by musel.jsem rád že jsem ho poznal (mrzí mě že jsem se o tyto zkušenosti nepodělil již dříve)V.Z.
ivana
Já jsem s dětma chodila k tomuto doktorovi od samého počátku, kdy tam nastoupil a to od r.1988 až do začátku r.2013. A musím říct, že je opravdu nejlepším doktorem a je i dobrým člověkem. Vždy ochotný poradit a problém probrat.V žádném případě nenasazuje antibiotika jen tak,jak se zde někdo zmínil.A má vnoučata, ta půjdou opět jen k němu.
Hanie
Já si nemůžu stěžovat na pana doktora. Chodila jsem k němu nejen já, ale navštěvuji ordinaci s mým malým synem. Sice někdy se našel problém, kdy jsem měla toxokorózu a musela na to přijít jinačí doktorka, ale když jsem za ním přišla i s banálním nachlazením, nechal mě doma celý týden
Dnes jsem byla u pana doktora se synem(doktorka má dovolenou) a můžu doporučit.Byla jsem mile překvapena.Vysvětlí všechno a poradí.
nemel jsem snim nikdy problemy
Měl jsem tu možnost být jedenkrát u pana dokotora. Tuto zkušenost bych už nikdy nezopakoval, je zbytečné stímto člověkem vůbec cokoliv řešit, nemá ochotu s vámi jednat a s lidmi zachází jako s kusem materiálu, jediné co je relevantní je pojištovna.