Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Torčíková Eva
Velmi pečlivá se skvělým přístupem, totéž sestřička. Jinak musím souhlasit se všemi předešlými recenzemi. Děkuji za jejich přístup. Torčíková Eva
Musela bych pouze opakovat předchozí kladná ohodnocení, je prostě super. Dokonce se těším na návštěvu. Zajímá se o všechny mé zdravotní problémy a pomáhá mi je řešit. Vždy je ochotná, příjemná a zajímá se o pacienta po té lidské stránce. Po návštěvě se cítím vždy lépe a vím, že mi bude pomoženo. Také sestřička je moc ochotná a milá.
DĚKUJI MOC.
Blanka Kedziorová
Vynikající paní doktorka Sovjáková Petra - sympatická, milá, příjemná, pečlivá, i když jí mám z ruky, nešla bych k jinému lékaři, jsem s ní velice spokojená, nejen já, ale taky moje mamka.
Jiřina Němcová
Velmi příjemná a ochotná paní doktorka, vyslechne pacienta a vše s ním probere, rovněž sestřička je výborná.
nezdárný pacient
Velmi ochotná,citlivá,erudovaná paní doktorka,která je velmi vstřícná k problémům pacientů.Jsem rád,že máme takovou skvělou a milou paní doktorku.Rovněž se to týče i naší milé sestřičky.
Mgr. Pavel Káňa , Alexanrda Káňová
Paní MUDr. Sovjáková je velmi svědomitá, s citlivým a lidským přístupem k pacientům. Oceňujeme u ní především její odborné a praktické zkušenosti . Rovněž zdravotní sestra je velmi profesně zdatná, vstřícná a ochotná.
Naprosto jedinečná v jednání s pacienty. Asertivní, milá a erudovaná lékařka.
jedna z tech lepsich (nejlepsich) co jsem potkal :)
Pani doktorka Petra Sovjakova svym profesionalnim a predevsim lidskym pristupem je clovek , ktereho si nesmirne vazim. Kdyz k pi. doktorce presel i manzel,byl doslova v soku ( v tom kladnem slova smyslu) ze vstupni prohlidky. Neco tak dukladneho nikdy drive neabsolvoval, preventivni prohlidky jeho byvaly lekar neprovozoval....
Mgr. Mladějovská
K paní Sovjákové jsem přešla od paní doktorky, jejíž jednání jsem považovala za nevyhovující a lékářský přístup za velmi slabý. Každou nemoc dle ní vyřeší nejspíš antibiotika. Paní Sovjáková je výborná, profesionální přístup, pečlivá, nic nezanedbá, zbytečně do člověka nerve léky a hlavně - lidský a příjemný způsob jí a její sestry by se měli učit i ostatní doktoři.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě