- Fyzioterapeut
- Rehabilitační a fyzikální medicína
Fr. Formana 251/13, Ostrava-Jih, Ostrava
Pavel
Chválím odbornost a individuální přístup Peti Solarské. Pomohla mi dát dokupy koleno po operaci. Byl jsem smířený s tím, že lepší už to nebude, protože to bylo 10 měsíců po operaci a nakonec fakt mazec. Kreativita, cviky šité na míru, které by mě v životě nenapadly, maximální spokojenost.
Veronika B.
"Po návštěvě fyzioterapeutické ambulance se konečně cítím mnohem lépe! Od začátku mě ohromil profesionální a empatický přístup fyzioterapeutky ,kterácmi podrobně vysvětlila můj problém. Co je ale nejdůležitější, dostala jsem od ní sestavený cvičební plán na domácí cvičení, který je skvěle propracovaný a vidím díky němu reálné výsledky. Rozhodně doporučuji všem, kteří hledají kvalitu a opravdovou pomoc.
Daniel Pazdírek
Profesionální přístup. Mgr. Solarská ví co dělá a dělá to dobře. Je velmi kreativní a pořád vymýšlí nové cviky, které mi pomáhají rozhýbat a posílit mou nohu po implantaci kolenního klubu. Pomohla mi zvýšit stabilitu a jistotu a vrátit se zpět do aktivního života.
Václav Jeřábek
Šikovná fyzioterapeutka, která se snaží řešit problém komplexně. Děkuji za rychlou pomoc po úrazu ramene.
Vendy H.
Paní Solarská mi pomohla od chronických bolestí zad. Děkuji za vstřícný a lidský přístup. Mám doporučenou zásobu cviků, oceňuji i jejich nasdílení ve formě videí, ať vím, že je dělám správně. Prostředí ambulance je příjemné, před vchodem lze zaparkovat.
Dana
Oceňuji vlídný a empatický přístup opravdové profesionálky v oboru. Po několika terapiích kolene jsem opět schopna fungovat v běžném i sportovním životě bez omezení. Děkuji
RN
Skvělý přístup! Člověk se necítí jako u obyčejného doktora, ale jako u někoho kdo o jeho léčbu má opravdu zájem!
Adam K.
Mgr. Petra Solarská je skvěla fyzioterapeutka. Opravdu ví kam sáhnout, aby pomohla.Vše mi perfektně vysvětlila a díky dodržování doporučeného režimu jsem naprosto bez obtíží. Děkuji.
Pavel P.
K paní Solarské jsem začal chodit pro bolest zad, způsobenou nevhodnou zátěží v posilovně. Nejenže bolest odezněla, ale naučil jsem se i správné technice cvičení a kompenzaci. Je vidět, že paní Solarskou práce baví, oceňuji také velkou flexibilitu v objednání a dostatek času na terapii.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
4,5 hodiny jsem seděla v letadle ,asi po hodině jsem na hotelu sedla na postel a lehala jsem na levou stranu v tom mě projela velká bolest od kyčle po palec u nohy..nemohla jsem na nohu došlápnout , bolelo mě v koleni. ráno s jsem s opatrností vstala ,,,,ta bolest se mi opakovala za deset dnů, k...Více
Dobrý den, Vaše potíže pravděpodobně souvisí s drážděním sedacího nervu – například piriformis syndrom (stlačení nervu hruškovitým svalem) nebo funkční blokádou SI kloubu po dlouhém sezení a násled...Více

Dobrý den , jsem aktivní fitness nadšenec a cca měsíc zpět po při sérii s větší vahou mě ruplo v rameni.
Na klíční kosti ve spoji s ramenem se mi udělala boule, bolestivá na dotek okolo.
Po zaklepání na bouli , je tvrdá a cítím poklepání jak jde po klíční kosti až k hrudníku.
Při jakékoli zátěži...Více
Dobrý den, vaše příznaky pravděpodobně souvisejí s poraněním akromioklavikulárního kloubu (AC kloub) nebo distální klavikulární osteolýzou, známou jako "weightlifter's shoulder". Tvrdá boule ...Více

- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě