- Fyzioterapeut
Rehabilitace sportovců
Rehabilitace pro sportovce
Nazory
Pavel
Chválím odbornost a individuální přístup Peti Solarské. Pomohla mi dát dokupy koleno po operaci. Byl jsem smířený s tím, že lepší už to nebude, protože to bylo 10 měsíců po operaci a nakonec fakt mazec. Kreativita, cviky šité na míru, které by mě v životě nenapadly, maximální spokojenost.
Veronika B.
"Po návštěvě fyzioterapeutické ambulance se konečně cítím mnohem lépe! Od začátku mě ohromil profesionální a empatický přístup fyzioterapeutky ,kterácmi podrobně vysvětlila můj problém. Co je ale nejdůležitější, dostala jsem od ní sestavený cvičební plán na domácí cvičení, který je skvěle propracovaný a vidím díky němu reálné výsledky. Rozhodně doporučuji všem, kteří hledají kvalitu a opravdovou pomoc.
Daniel Pazdírek
Profesionální přístup. Mgr. Solarská ví co dělá a dělá to dobře. Je velmi kreativní a pořád vymýšlí nové cviky, které mi pomáhají rozhýbat a posílit mou nohu po implantaci kolenního klubu. Pomohla mi zvýšit stabilitu a jistotu a vrátit se zpět do aktivního života.
Mgr. Petra Solarská
Děkuji za hodnocení, je radost s Vámi pracovat :-)
Václav Jeřábek
Šikovná fyzioterapeutka, která se snaží řešit problém komplexně. Děkuji za rychlou pomoc po úrazu ramene.
Vendy H.
Paní Solarská mi pomohla od chronických bolestí zad. Děkuji za vstřícný a lidský přístup. Mám doporučenou zásobu cviků, oceňuji i jejich nasdílení ve formě videí, ať vím, že je dělám správně. Prostředí ambulance je příjemné, před vchodem lze zaparkovat.
Dana
Oceňuji vlídný a empatický přístup opravdové profesionálky v oboru. Po několika terapiích kolene jsem opět schopna fungovat v běžném i sportovním životě bez omezení. Děkuji
R
RN
Skvělý přístup! Člověk se necítí jako u obyčejného doktora, ale jako u někoho kdo o jeho léčbu má opravdu zájem!
Adam K.
Mgr. Petra Solarská je skvěla fyzioterapeutka. Opravdu ví kam sáhnout, aby pomohla.Vše mi perfektně vysvětlila a díky dodržování doporučeného režimu jsem naprosto bez obtíží. Děkuji.
D.Z.
Mgr. Petra Solarská je vstřícná, profesionální a má skvělé odborné znalosti. Po několika návštěvách cítím výrazné zlepšení, a to díky jejímu úsilí a péči. Doporučuji!
Mgr. Petra Solarská
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že je Vám lépe
Pavel P.
K paní Solarské jsem začal chodit pro bolest zad, způsobenou nevhodnou zátěží v posilovně. Nejenže bolest odezněla, ale naučil jsem se i správné technice cvičení a kompenzaci. Je vidět, že paní Solarskou práce baví, oceňuji také velkou flexibilitu v objednání a dostatek času na terapii.
Mgr. Petra Solarská
Děkuji za hodnocení, se správnou technikou se hned lépe cvičí :-)
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
4,5 hodiny jsem seděla v letadle ,asi po hodině jsem na hotelu sedla na postel a lehala jsem na levou stranu v tom mě projela velká bolest od kyčle po palec u nohy..nemohla jsem na nohu došlápnout , bolelo mě v koleni. ráno s jsem s opatrností vstala ,,,,ta bolest se mi opakovala za deset dnů, k...Více
Dobrý den, Vaše potíže pravděpodobně souvisí s drážděním sedacího nervu – například piriformis syndrom (stlačení nervu hruškovitým svalem) nebo funkční blokádou SI kloubu po dlouhém sezení a násled...Více

Dobrý den , jsem aktivní fitness nadšenec a cca měsíc zpět po při sérii s větší vahou mě ruplo v rameni.
Na klíční kosti ve spoji s ramenem se mi udělala boule, bolestivá na dotek okolo.
Po zaklepání na bouli , je tvrdá a cítím poklepání jak jde po klíční kosti až k hrudníku.
Při jakékoli zátěži...Více
Dobrý den, vaše příznaky pravděpodobně souvisejí s poraněním akromioklavikulárního kloubu (AC kloub) nebo distální klavikulární osteolýzou, známou jako "weightlifter's shoulder". Tvrdá boule ...Více

- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě