Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Jana
Pani doktorka i její personál jsou skvělí chodila jsem tam se svou feneckou starali se oni jak mohli ale bohužel byla moc nemocná tak nám odešla tet tam chodím s druhou a jsme moc spokojeny kdyby takových veterinářů bylo vic moc děkujeme Jana.
Oltovi z Vyskytné u Pelhřimova
Jezdíme s naším pejskem rádi za paní doktorkou. Je velice milá, hodná a ochotná pomoci. Má profesionální přístup a zcela určitě má zvířátka ráda - děkujeme.
Sarka Vankova
Pes se mi přiotrávil a už bylo pozdě na vypumpování žaludku, navíc to bylo na Velikonoce. Paní doktorka po telefonu velmi ochotně i přesto, že byl sváteční den, poradila co dělat a jak se o pejska postarat a pesan je naprosto v pořádku. Je poznat, že to dělá s láskou a na zvířátkách jí opravdu záleží, moc děkujeme!
jindrichmadr
Našeho kocoura velmi brutálně srazilo auto, paní doktorka mu naprosto profesionálním přístupem zachránila život, ještě stále není vše uzdraveno ale mohu všem jen doporučit tuto kliniku, obsluha rychlá, diagnostika odborná, cena příznivá ale hlavně lidský přístup! J. M.
Brázda
Naprosto výýýýborna lékařka, která vyjde se vším vstříc a opravdu pomuze, kde si jinde nevedeli rady, zde nam radi, levne a ochotne pomohli
Michaela
Nejlepší veterinářka co znám. Dala dohromady našeho miláčka po nehodě. Všem moc doporučuji.
Kamila N.
MVDr. Petra Orthová je zkušená lékařka se skvélým přístupem jak ke zvířecím pacientům, tak i k jejich páníčkům, to samé i její tým. Mnohokrát už mi pomohla, je to člověk na pravém místě a já vím, že jsou moji psi ve výborných rukách. Děkuji!
Kamila N.
Výborná lékařka i její kolektiv, se skvělým přístupem jak ke zvířecím pacientům, tak jejich majitelům. Velmi oceňuji výbornou diagnostiku a ochotu věnovat se pacientům v kteroukoli denní i noční dobu.
výborná lékařka
Petra Orthová je veterinářka na svém místě. Ochota a vstřícnost jsou jejímy přednostmi.