MVDr. Petra Olmová

Veterinář Více

Kontaktní údaje

Veterina Jihlavská
Jihlavská 7, Brno

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

T
Číslo ověřené
Umístění: Veterina Jihlavská • Jiný

Nezbývá mi nic jiného než doporučit. Celý tým naprosto skvělý. Snaha pomoci, cena a celkový přístup, především po odborné stránce, perfektní i přes veškeré námitky naší velice bojovné kočky.

Y

Jak paní MVDr. Olmová tak cely jeji ženský personál nemá jedinou chybu! Po odborne stránce naprostá jednička! Neustále plná čekárna a to i pět minut před zavíráním, přesto i tak tam vždy panuje dobrá atmosféra, plná ochoty a úsměvu.
Pejsky mi vždy daly dopořadku a vřele doporučuji.

N

Naprostá spokojenost. Paní doktorka velice milá, sympatická. Se vším ráda pomůže. Vždy našemu pejsku pomohla. Nikdy nebyl žádný problém. Doporučuji.

Naprosto úžasná paní doktorka! Z důvodů přestěhování jsme šly s hafinou na místní veterinu - byť jsem věděla že se k paní doktorce Olmové vrátíme, ale v ten moment akutka.No na Merhautové veterinářka napsala hafině kapky do očí s kortikoidama a ty vůbec do oka nesměly přijít.Zlatá paní doktorka Olmová
Odbornice na slovo vzatá.

Ano... Kdo chodi sem,neprohloupi. Kvalita,cena,pristup,pet hvezdicek. Obdivuji a doporucuji... malac

T

Vše NAPROSTO PERFEKTNÍ. Ostatní MVDr. by si měli vzít příklad,ja se starat o nemocná zvířata. I celý tým je senzační - doslova nám před 2r. postavili na nohy již téměř nechodící fenku se silnou artrozou. Paní doktorka má široké znalosti i alternativní léčby a lze s ní i telefonicky zkonzultovat jakýkoliv nápad. Nikdy jsem neslyšela " jste laik,tak se do toho nepleťte"...apod. Cenově bezkonkurenční. Velmi si jí a jejího přístupu vážím.

Š
Číslo ověřené

Skvělá veterinářka, super přístup a odborné znalosti, téměř nonstop ordinační doba. K našim dvěma kocourům jezdí také domů. Naprosto doporučujeme.

Kdybych mohla, dám 10 hvězdiček. Paní doktorka je naprosto úžasná, milá, vstřícná, vždy v dobré náladě, profesionální a empatická. Je to nejlepší veterinář, kterého jsem poznala. Ordinaci má skvěle vybavenou a kupodivu ceny nejsou vysoké. Navíc má skvělou sestřičku, která to se zvířaty skutečně umí a má na ně záhadný vliv-i náš věčně bojovný kocour se v její náruči zklidnil. Doporučuji!!

S paní doktorkou mám opakovaně výborné zkušenosti. Je velice pečlivá, svědomitá, milá, ochotná kdykoliv pomoci (i mimo pracovní dobu a o víkendech i po telefonu). Pomohla mi v případech, kde jiní doktoři selhali. Velmi si veškeré její pomoci cením a vše další budeme vždycky řešit jen tady. Díky za takové středisko v Brně!

W

Vynikající jak péče tak i přístup ke klientům i pacientům. Velmi pečlivá a ochotná. Vřele doporučuji.
Saša Procházková