MUDr. Petra Neprašová

Ordinace

Masarykova 62, Plzeň

Přiblížit mapu

Umístění: Ordinace • Jiný

Mám panickou hrůzu z doktorů...jen s výjimkou MUDr. Neprašové. Díky paní doktorce i sestřičce proběhl potřebný chirurgický zákrok neuvěřitelně v pohodě. Obě ženy se zaslouží to nejlepší hodnocení, protože jsou opravdu profesionálky na svém místě. Jejich přístup k pacientovi, ať už malému, nebo dospělému je úžasný a nesmírně lidský. Udělala jsem dobře, že jsem dala na doporučení mého kožního lékaře a na zákrok jela právě na Poliliniku na Doubravku, kde tyto mají právě dvě milé zdravotnice svou čistou, příjemnou a útulnou ordinaci, rychlý systém odbavení a kopu empatie. Ještě jednou DĚKUJI. S úctou k Vám, pacientka Martina

Jiřina P.Já si na paní doktorku rozhodně stěžovat nemohu,naopak velká chvála,za její přístup k pacientům,dle objednání jde pacient na čas a nečeká dlouho,čekám pouze tehdy když nejsem objednaná ,ale není divu neb pí.doktorka je velmi pečlivá,hlavně nemám pocit,že jí snad obtěžuji s nějakou banalitou.Za sebe jí vřele doporučuji všem,100% spokojenost.

B

Výborná a pečlivá paní doktorka, naprostá spokojenost, skvělý přístup k pacientům. Všem určitě doporučuji.

Paní Neprašová se usmívá ale neléčí dobře,tedy v mém případě proběhla oeprace,která být nemusela.Někdy bere přesně na čas,jindy jdu pozdě na řadu.Nedoporučuji!

Nikdo nechodí rád k doktorovi, ale u paní doktorky Neprašové vládne příjemná atmosféra a rozhodně nemám pocit, že ji obtěžuji. Vždy je pečlivá, milá, úsměv na tváři, prostě k nezaplacení :-) Jsem ráda, že jsem na ní narazila a také ji doporučuji všem. Karolína Plíhalová

Paní doktorka je profesionál na slovo vzatý!!! jsem velice spokojena..já i má sestra s její péčí a super přístupem...
nesmím zapomenout na andělský přístup sester,které jsou pravou rukou paní doktorky!
Tímto děkuji a víc takových doktorů:-) Jana Dusilová
Renata Črvencová

T

Dlouho jsem se rozhodoval,komu svěřím své chatrné tělo. Po pečlivém zvážení jsem zvolil MUDr.Neprašovou, i díky doporučením. A musím konstatovat, že pokud mi to zdraví dovolí, jinou nechci. Velmi pečlivá, mílá, kupodivu i vtipná.Jen by mě zajímalo, jestli ten úsměv,který má kdykoliv ji navštívím, není nějak chirurgicky upraven. Není totiž možné, aby se pořád usmívala:-) A na rozdíl od jiných se na ní dá i dívat. Takže pokud budu opět potřebovat prozkoumat, bez obav a s radostí ji navštívím.Hirschner

Paní doktorka je kultivovanou, vlídnou a vtipnou dámou. Je to odbornice s výborným přístupem ke svým pacientům.
DR

Paní doktorka je ok, akorát mě dost nepříjemně překvapilo, že mi s mojí lék.zprávou dala omylem i zprávu na mé jméno a rodné číslo, kde byl popsán zákrok, který jsem nikdy nepodstoupila a datum, kdy jsem tam nebyla. To je jaksi poněkud nelegální, pravděpodobně se obohacuje tím, že si vymýšlí zákroky na naše jméno a rodné číslo. Tehdy jsem to beze slov vrátila sestře, ale rozleželo se mi to až doma. Takže dávejte si na to, milí pacienti i vy, paní doktorko, pozor. Vůbec se mi to nelíbí a příště to budu řešit právní cestou.

MUDr. Petra Neprašová

Dobrý den, v množství pacientů, které projdou naší ambulancí se vyjímečně stane, že omylem zapíšeme zákrok pacientce se stejným příjmením a jménem, někdy máte i stejný rok narození. Mohla se Vám do ruky také omylem dostat zpráva této podobné pacientky. Nikdy bych si nedovolila vykázat zákrok, který bych neprovedla, zvláště v době, kdy si každý pacient může ověřit, co je na jeho účet pojišťovně vykázáno. Velmi se proto ohrazuji proti takovému obvinění. Prosila bych tuto dámu, aby mě kontaktovala, jistě došlo jen k tomuto omylu, jistě vše vyřešíme.

je super,pecliva, lidska proste super