Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Opakovaná návštěva bez Airflow
Babákova 2150/2, Praha
imagedent - studio dentální estetiky
Zborovská 716/27, Praha
imagedent - studio dentální estetiky
V dnešní době je kladen stále větší důraz na estetický vzhled, neméně to platí i o úsměvu, respektive o zubech. Dopřejte si krásný úsměv, objednejte se k nám ještě dnes.
Čeho chceme dosáhnout?
Rádi bychom poskytli klientům profesionální a zároveň dostupnou péči pro zářivý úsměv.
Co proto děláme?
Zaměřujeme se na provádění odborné dentální hygieny a profesionálního bělení zubů pomocí technologií BEYOND Polus. Současně jsme provozovateli eshopu www.chcikartacek.cz, nabízející kvalitní a vyzkoušené produkty doporučené odborníky.
Adriana D.
Ošetření bylo velice pečlivé a bezbolestné. Slečna hygienistka vše důkladně vysvětluje a motivuje i k pravidelnému používání mezizubních kartáčků doma. Důraz byl kladen na zdravotní stránku, ale pigmentové skvrny od čaje po ošetření přesto zmizely. Mojí důvěru zvýšil fakt, že mi nikdo nenutil bělení zubů, což se mi jinde už stalo.
Zuzka
Profesionální, pečlivá práce. Citlivý lidský přístup, ráda se vracím a s klidným srdcem mohu paní Melounovou doporučit i ostatním.
Dan Takáč
Velmi profesionální a oproti jiným lékařům i velmi přátelský přístup, maximální spokojenost. Určitě budu chodit pravidelně.
Ondra Srb
Slečna hygienistka byla velice příjemná a šikovná. Byla to má první návštěva dentální hygieny a proto jsem byl lehce skeptický. Mé obavy se ukázaly jako zbytečné. Celkové ošetření bylo bezbolestné a bylo vidět, že slečna hygienistka je maximálně soustředěná a pečlivá. Na konci ošetření jsem byl informován o správné technice čištění zubů a o správném výběru kartáčků. Návštěvu hodnotím jako vynikající a mohu ji vřele doporučit každému.
Po dvou ne úplně příjemných zkušenostech u jiných dentistek jsem byla u slečny Melounové a byla jsem velmi spokojená. Oceňuji preciznost a kvalitu její práce. Cca 3 dny po hygieně jsem šla i k zubaři a dokonce i on velmi chválil zuby. Mohu jenom doporučit. Markéta
Mohu jen doporučit, šetrné ošetření, skvělý přístup, vše mi bylo vysvětleno, spokojenost ve všech směrech. Ve spolupráci budu pokračovat i v budoucnu.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze