Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

O
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorce jsem velice vděčná za její pomoc s mým velkým problémem kožním a následně i s očním. Trápila jsem se skoro 3 měsíce a ona mi pomohla,takže můj problém zmizel během 48 hodin. Moc děkuji!!

C
Umístění: jiné místo Pravidelná kontrola očí

Souhlasím s předchozím komentářem. Objednáno má vždycky na čas, nikdy nečekám, má citlivý a lidský přístup, přitom vše dokáže vysvětlit tak, aby laik pochopil. Je důsledná a precizní. Jedním slovem: skvělá! Jsem ráda, že jsem u ní v péči.

Máme velmi dobrou zkušenost s touto paní doktorkou. A to jak z oční ambulance paní doktorky Fukalové v Čimicích, tak i z oční kliniky Lexum kde jeden den v týdnu také působí. Dva dny v týdnu (pondělí a středa) působí v Lexumu a v úterý a ve čtvrtek v ordinaci své matky. Umí spolu s pacientem najít to nejlepší řešení pro něj. Je vnímavá, laskavá, odborně zdatná. Velmi dobrý lékař. Oceňuji u ní i její tah na branku. Dokáže rychle jednat, citlivě a přitom bez velikého okecávání sdělit důležité. A vše náležitě vysvětlit. Je profesionál s velikým P.