TH klinika s.r.o.
Karlovo náměstí 3/913, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Já mám bohužel s touto "doktorkou" podobnou zkušenost jako obě dámy v předchozích dvou komentářích. Na člověka sotva pohlédne. Ale ono asi lepší, protože její pohled je velmi zlý. Ani náznak úsměvu. Neustále jen něco píše do PC, skoro na nic se člověka nezeptá a napíše lék bůhví podle jakých měřítek. Stěžoval jsem si na antidepresivum, které výrazně zpomaluje metabolismu a přirozeně se po něm tloustne. Přišel jsem k ní v době kdy už mi byla diagnostikována na interně obezita a přesto mi napsala Mirtazapin. Když se jí něco nelíbí, tak neváhá na člověka zvýšit hlas a když i přesto trváte na svém požadavku, tak začne doslova ječet a řvát: "okamžitě mnou přestaňte manipulovat!!!" Když jsem od ní přecházel k jiné psychiatričce, za každou cenu po mě chtěla jméno nové psychiatričky a její telefon a vyloženě si to vynucovala. Tak jsem jí řekl, že to číslo neznám, a že jí pošlu později SMS. Poslal jsem jí číslo do telefonní budky u nás v ulici.

Po každej návšteve som sa dávala dokopy. Doktorka ma vůbec nepozná a pritom mi chcela zvýšiť lieky na dávku, ktorú som nebrala ani pri depresii. Vždy sa ma opýtala pár otázok a úplne zpochybnila můj stav. Že asi už upadám do depresie a bla bla bla. Neprofesionálny prístup. Myslím si, že by nemala pracovať ako psychiater, pretože jedine zhorší stav pacienta. Soňa H.

Paní doktorka se z počátku jeví jako velmi sympatická, milá, po sléze je schopna na pacienta křičet, nadávat mu a má neprofesionální přístup. Má zkušenost s paní doktorkou je velmi špatná, po rozhovoru s ní, kdy byla na mne schopna křičet kvůli maličkosti, kterou v jiných ordinacích berou jako samozřejmost, jsem se dávala týden dohromady a okamžitě měnila lékaře.
Admin a správce skupiny "deprese" Alena Krajňáková*