Platba hotově 800kč-55min.
Při terapeutické práci se nejvíce opírám o techniky a metody Kognitivně-Behaviorální terapie KBT.
Pracuji s dětmi i dospělými. Individuální, párové, rodinné setkání.
Věnuji se i sportovní psychologii.
Můžeme uskutečnit i video konzultaci (google meet, messanger...).
Lze čerpat příspěvek pojišťovny na soukromé terapie, jsem řádnou členkou České asociace pro psychoterapii.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Anežka H.
Děkuji za lidské, empatické vedení. Díky spolupráci jsem se posunula a už mě neděsí být sama se sebou a svými bludnými kruhy. Už po prvním setkání jsem cítila úlevu a důvěru, že to se mnou ještě není ztraceno.
K.T.
Paní Kahánková je milá, ale jako terapeutka mi nevyhovovala. V podstatě mi řekla, že jsem v pořádku a přitom jsem pár týdnů na to musela zahájit psychiatrickou léčbu se slovy lékařky, že jsem došla za pět minut dvanáct. Terapie paní Kahánkové mi nepomáhaly a hlavně mi přšlo, že paní terapeutka vůbec nerozuměla mému problému.
Kristýna Moravcová
Paní Kahánková mi pomáhá téměř rok a za tu dobu jsem se v mnoha ohledech neuvěřitelně posunula a psychicky je mi nesrovnatelně lépe. Je to jako když jste ztraceni v hlubokém lese, několikrát se neúspěšně pokusíte najít cestu a potom najdete někoho, kdo vás na tu správnou přivede. Vidíte značku s šipkou a víte, že jdete správně. Je to úleva. Každému můžu jen doporučit se svými problémy něco dělat, stojí to za to. A paní Petru všem doporučuji, protože její klid během terapie a její lidský přístup velmi pomáhá nasměrovat myšlenky správným směrem.
Iveta H.
Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro terapii. S paní psycholožkou jsme se potkávaly asi rok, kdy mi pomáhala se změnami v mém životě. Děkuji.
Standa H.
K paní terapeutce Kahánkové jsem docházel v různých intervalech asi rok. Spolupráce mě posunula v životě dále a pomohla mi překonat náročné životní období. Velmi děkuji za její péči a věřím, že už to v životě zvládnu.
Eva J.
Za pomoc paní psycholožky jsem velmi vděčná. Po absolvované terapii se mi žije mnohem lépe, vím jak pracovat sama se sebou. Moc děkuji. Eva J.
Lucie H.
Jsem paní psycholožce velmi vděčná za pomoc v mé životní situaci. Byly to nejvhodněji investované peníze, posunulo mě to a budu ze spolupráce s paní Kahánkovou čerpat hodně dlouho. Děkuji, Lucie H.
Josef
K paní Kahánkové jsem se objednal po dlouhém váhání, ale na doporučení mé známe jsem to zkusil. V minulosti jsem neměl dobrou zkušenost s terapeutkou. Problémy trvaly a chtěl jsem to řešit. Terapie pod vedením paní Petry mi ukázala cesty a dala naději, že to může ještě v mém životě za něco stát. Děkuji a doporučuji.
alena
Paní Kahánková pracovala s celou mou rodinou, syn sportovec potřeboval pomoc se zvládnutím krizových situací, manžel a já jsme potřebovali si ujasnit nějaké vztahové záležitosti a komunikační neshody. Syn si pomoc pochvaloval, slyšel už hodně rad od trenérů co nedělat ale konečně taky poslouchal někdo jeho a dokázal nasměřovat jak dále. U nás s manželem je to ještě na dlouho ale také víme co změnit a co dělat jinak. Děkujeme a doporučujeme.
Fiala
spolupráce s paní Kahánkovou z oblasti sportovní psychologie. Doporučuji! velmi mi to pomohlo. Pozitivní změny jsou znát.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, ráda bych se domluvila na schůzce. Bude to poprvé a proto vůbec netuším, jak se objednat, případně jestli jsou tyto služby placené a kdy máte vůbec volný termín. Děkuji za bližší informace. Dana O.
nejsem klinický psycholog, nespolupracuji tedy s žádnou zdravotní pojišťovnou. Za sezení se platí hotově 500kč. Pokud máte o spolupráci zájem napište mi prosím na email kahankova.petra@seznam.cz a domluvíme se, volný termín lze najít během začátku března. S pozdravem Kahánková
Dobrý den, jsem vdaná 17 let, máme velký problém, manžel se mnou 5 let nespí, nemůžu se ho ani dotknout, obejmout, přitulit se, problém jsem se snažila s ním řešit, ale nechce se o tom bavit je mladý 45 let, má 2 práce, je obézní a má vysoký tlak, jsem už unavená řešit tuto situaci pořád dokola, nechce k odborníkovi, není schopný mi říct co se děje a Já nechci zahodit manželství, které jinak v podstatě funguje, ale jsem žena která má taky své potřeby a sex je důležitá součást manželství, vztahu, jinou ženu nemá, prosím poraďte mi nechci se rozvádět máme spolu 16 letou dceru, připadá mi, že se někde bloknul, přiznávám, že jsem měla 2 leté období kdy jsem pila alkohol, ale nejsem alkoholik a sama jsem přestala pít, problémy byly i předtím, ví i o mém sexuálnímu úletu a sám chápe, že si to zavinil sám, nevím co dál jsrm už bezradná a trápím se on sám nechce nic dělat, řešit, při hádce řekl, že je to normální že takhle žijeme a že nechce spát s nikým, děkuji aspoň za nějakou radu, obvodní lékař mi doporučil psychiatra
pokud máte zájem o spolupráci, napište mi prosím na email kahankova.petra(zavináč)seznam.cz
s pozdravem, P. Kahánková
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě