Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Konzultace online • 990 Kč
Konzultace online VÍKEND • 990 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
SMUTEK, APATIE
OSAMĚLOST
OSOBNÍ ROZVOJ
DEREALIZACE
Zároveň nemusíte do terapie nosit závažná témata, můžete přijít i v případě, kdy budete potřebovat například sdílet nějaké starosti, pocit osamění, poradit se, či nasměrovat.
Svým klientům nabízím respekt a přijetí, které vytvářejí bezpečné prostředí pro otevření se k důvěře.
Nebudu Vás hodnotit, ani soudit, neboť hodnocení a souzení je něco, co většina lidí zažívala v dětství a možná zažívá dodnes. Hodnocení a odsuzování člověka bývá častou příčinou psychických problémů.
Klienta respektuji s jeho kladnými i zápornými stránkami, zkrátka takového, jaký je, což může napomoci tomu, že klient časem dokáže přijímat sám sebe.
SL
Online terapie s paní Petrou byly pro mě obrovským přínosem. Petra je opravdu člověk na správném místě, vždy mě pečlivě vyslechla, dokázala z mého vyprávění vybrat to nejdůležitější a na základě toho najít řešení. Pomohla mi dívat se na mé problémy z jiného úhlu, což mi otevřelo oči, a najednou pro mě bylo vše tak nějak jednodušší. Už po 4 sezeních jsem u sebe cítila neskutečný pokrok a velkou úlevu, jako bych odhodila těžký kámen, který jsem tahala na zádech. Paní Petře jsem moc vděčná, že se jí tohle povedlo již po tak krátce době.
VH
Terapie s Petrou mi velmi pomohla v dosavadně nejtěžších chvílích mého života, kdy jsem nebyla schopna normálně fungovat. Díky možnosti online sezení jsem mohla s touto situací pracovat z domova, což pro mě v tu chvíli bylo jediné bezpečné místo, přesto byla práce velmi efektivní. Petra se velmi empaticky zajímala o mé pocity a myšlenky, což mi umožnilo prozkoumat oblasti mého života, kterým jsem doposud nedávala pozornost. Z každého sezení jsem odcházela s pocitem klidu a nových vhledů, které mi dodaly energii i motivaci k dalším krokům. Oceňuji také praktické rady a techniky, které jsem mohla snadno aplikovat do každodenního života a které mi pomohly zvládat mé úzkosti a lépe porozumět sama sobě.
Tuto terapii vřele doporučuji každému, kdo hledá profesionální a zároveň lidský přístup k řešení svých osobních obtíží.
K.A.
Paní Petro,
chtěla bych Vám touto cestou ještě jednou upřímně poděkovat. Byla jste mi obrovskou oporou v nejtěžším období mého života. Každé setkání s Vámi pro mě bylo nesmírně přínosné – vždy jsem s úžasem vnímala klid, pokoru a hlubokou empatii, které z Vás vyzařovaly. Jsem přesvědčena, že jste člověk na svém místě.
Nikdy jsem si nedokázala představit, že se někomu otevřu tak do hloubky, ale s Vámi to šlo přirozeně a snadno. Jste pro mě velkou inspirací.
Pokud někdo hledá skutečného profesionála, který kombinuje odborné znalosti s hlubokou empatií a lidským přístupem, mohu Petru jen vřele doporučit. Pomůže Vám najít cestu k sobě samým a provede Vás i těmi nejtěžšími životními situacemi s velkým pochopením a respektem. Petra je nejen profesionálka na svém místě, ale také člověk s obrovským srdcem.
S upřímnou vděčností,
K.A.
S.M.
Paní Petra mi pomohla v těžkém období a nabídla mi mnoho empatie a pochopení. Dokázala odhadnout, který přístup v mé situaci bude nejlepší. Vždy se na ni z hlediska termínů a časů dalo spolehnout. I přes online sezení mi dala dostatek prostoru a nebyla jsem ochuzena o pečlivý přístup. Mohu jen doporučit.
Jana
Dobrý den, paní Petra mi velmi pomohla v oblastech, které mě nejvíce trápily a to vnímání sama sebe a umění dát se na žebříčku hodnot o něco výš a neupřednostňovat stále ostatní. Také mě navedla k tomu, jak říkat svůj názor a neohlížet se neustále na ostatní ve smyslu toho, co asi řeknou na to, když budu mít jiný názor než oni. Také mi pomohla pochopit povahu mé malinké dcery a navedla na způsob, jaký stylem s ní "pracovat". Do té doby jsem se v tomto tématu hodně "plácala" a tápala a velmi mě to trápilo. Paní Petra je velmi empatická, milá. Na terapii s ní jsem se vždycky těšila. Bylo to pro mě jako povídání s kamarádkou. Žádné odsuzování, ale vyslechnutí, vysvětlení proč to a ono tak nejspíše je a snaha poradit a navést tím správným směrem. Paní Petru mohu jedině doporučit.
Míša
S obrovskou radostí bych chtěla poděkovat své psychoterapeutce za obrovskou pomoc, kterou mi poskytuje. Jako osoba s vysokou citlivostí jsem dlouho hledala někoho, kdo by mě nejen vyslechl, ale kdo by mi opravdu rozuměl. Má terapeutka je tou osobou, která dokáže proniknout do hloubky mých emocí, pochopit mé obavy a vést mě na cestě k většímu porozumění sama sobě.
Její laskavý a empatický přístup mě uklidňuje a dává mi pocit bezpečí a vnitřního klidu. Díky ní se učím lépe zvládat své emoce, hledat vnitřní rovnováhu a růst jako osobnost. Oceňuji její profesionalitu, trpělivost a schopnost naslouchat s opravdovým zájmem.
Doporučuji ji každému, kdo hledá podporu na své cestě k osobnímu rozvoji a chce spolupracovat s někým, kdo je nejen odborníkem, ale také člověkem s velkým srdcem.
Hledačka
Dobrý den, Petra mi hodně pomohla lépe vnímat své životní priority. Učím se díky ní hledět víc na své potřeby, udržovat kontakt sama se sebou, umět vyjádřit svůj názor, i když třeba není populární a nebýt celkově tolik přepracovaná. Celkově cítím větší jistotu a sebevědomí.
Její způsob komunikace byl vždy příjemný a vstřícný. Oceňuji její věcný přístup bez zbytečných esoterických řečí. Tím myslím to, že její komunikace pro mě byla vždy dobře srozumitelná. Kromě konkrétních rad mi doporučila i různé techniky, odborné knihy a články.
Její způsob komunikace byl vždy příjemný a vstřícný. Kromě konkrétních rad mi doporučila i různé techniky, odborné knihy a články.
Honza
Již přes rok komunikuji s Mgr. Jonášovou a za tu dobu jsem dokázal změnit opravdu velké množství věcí v mém životě k lepšímu. Naprosto zásadní z mého pohledu byla empatie, velká míra pochopení a jistoty, která od Mgr. Jonášové byla samozřejmostí na každé terapii. Důvěra, kterou vyvolává Mgr. Jonášová svým přístupem, komunikací a nasloucháním je pro mě klíčová. Chtěl bych také vyzdvihnout schopnost velmi dobře vysvětlovat psychologii člověka a chování v určitých situacích v životě, kdy jsem dokázal díky tomu i více pochopit své pocity a sám sebe a v neposlední řadě je to naslouchání a celkový vývoj terapie, kdy proběhlo již několikrát tzv. zhodnocení pokroků v rámci vnímání sebe sama.
Lukáš
Petra vstoupila do mého života v okamžiku, kdy jsem řešil velmi nepříjemnou a těžkou životní situaci. Od prvního okamžiku komunikace s ní jsem měl pocit bezpečí. Je velmi milý a empatický člověk, skvělý profesionál. Každé další setkání s Petrou ve mně jen umocňovalo pocit bezpečí, navíc je skvělý průvodce. Nevnucuje Vám žádné rady, naopak poskytuje cennou inspiraci ve formě různých úhlů pohledu, doporučí Vám i například skvělé knihy a nabídne obrovskou laskavost, která v dnešní době není samozřejmostí. Nenechá Vás padnout a topit se ve Vašich stínech. Pomůže Vám uvědomit si, co s sebou dál „máte vláčet“ a co nechat ležet na odpadišti minulosti. Nesmírně si Petry vážím a sezení s ní, jsou pro mě odměnou, probíhají s pokorou a velkou lidskostí. S každý setkáním roste Vaše sebevědomí a sebehodnota. Jsem Vám, milá Petro, za vše co jste pro mě udělala a děláte vděčný, je pro mě čest a dar, že jsem Vás mohl potkat, poznat, a že jste obohatila můj život. Děkuji. S úctou, Lukáš.
Eli Socneva
K paní terapeutce Jonášové jsem docházela půl roku, během kterého mi převrátila život naruby. :) Měla jsem velké životní problémy a traumata, ze kterých jsem se díky její pomoci vykopala. Paní terapeutka je empatická, hodná a doporučí i skvělou literaturu či film. Její otázky dokážou naprosto otočit vaší perspektivu a dodat nový pohled na život. Po terapii se vždy cítím o kus víc sebou. Díky moc!!
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze