Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
vladimir.holic
Výborný přístup k pacientům. Prošel jsem několik stomatologů a mohu objektivně posoudit. Paní doktorka se snaží opravovat zuby, k trhání se dle mého názoru nerada uchyluje a vše co jde spravit tak dá dohromady. Přístrojové vybavení ordinace na vysoké úrovni, objednání dopředu cca na 2-3 týdny a v čekárně se opravdu nečeká. Dále provádí i poradenství v oblasti dentální hygieny. V neposlední řadě je to však bezvadný, lidský přístup k pacientovi. Díky
lepší zubařku jsem v životě nepotkal .Je mi 48 a se zubama jsem skusil jako pes!!!!opravdu smekam před ni !!!!!!!!
úžasná zubařka, má dar od boha,,
Tak já s výše psanými komentáři nemohu absolutně souhlasit. Souhlasím jenom s tím, že to "odsejpá", ovšem je to na úkor kvality. Plomby strašně, nevyhlazené, přehlédnuté zubní kazy apod. Opravdu nedoporučuji. Rozdíl poznáte, až když zkusíte opravdu kvalitního stomatologa.
Klůzová
Vstřícná, pečlivá, rychlá
Super
Luboš
Je velmi šikovná a "odsejpá to" když objedná tak to +- 15minut platí a ne jako u některých vyseděný ďůlek.
Ivetka
výborná zubařka
olina
Výborná zubařka, pokud máme bolesti zubů, objedná ihned, poradí a je velmi příjemná. A hlavně umí. Velice doporučuji. Celá rodina je spokojená.
Výborná zubařka s příjemným chováním k pacientům, ochotná, celá rodina je s její péčí velmi spokojena.