Psychiatrické oddělení - Nemocnice Znojmo
MUDr. Jana Janského 11, Znojmo

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Příjemná, zajímá se o mě, nečekám dlouho než přijdu na řadu, když mám nějaký problém, vždy mi poradí. Jsem pacientka už pět let a neměla jsem s paní primářkou problémy. Myslím si že ví co dělá!

Paní primářka je sice přísná,ale jinak by nemohla fungovat.Má úžasný přehled a paměť.Je odbornice ve svém oboru a vždy pomůže.Jsem s ní spokojený jakož s celým oddělením. Jediné snad co mi trochu vadí,je že neuznává jiné potíže.

Jsem pacientem paní doktorky Hartové již asi deset let. Mohu ji doporučit každému. Vždy má čas mne v ambulanci vyslechnout. Ač pan MUDr. Martin Jarolímek tvrdí, že normální doba strávená v psychiatrické ambulanci je deset minut, tak nikdy nebagatelizovala moje problémy. Vždy mám možnost "se vypovídat". Je vždy příjemná, usměvavá a ochotná i poradit v problémech, které sebou diagnóza psychózy nese. Nemám problém se jí s čímkoliv svěřit. Přeji každému duševně nemocnému takového psychiatra, psychiatričku (psychiatru :-) ).