Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Psychologie Praha s.r.o.

Od roku 2009, kdy jsem absolvovala studium jednooborové psychologie na FF UK, se věnuji psychologické a psychoterapeutické práci s dětmi. Mám bohaté zkušenosti s pomocí dětem, dospívajícím a rodičům, kteří se ocitli v náročné životní situaci, včetně traumatických zážitků jako náhlá smrt či závažné onemocnění blízké osoby, sexuální zneužívání či týrání.
Nabízím psychologické vyšetření a následnou péči ve formě psychologického poradenství a psychoterapie, včetně terapie hrou.

Z
Umístění: Psychologie Praha s.r.o. Dlouhodobé problémy v sociálních interakcích, snížené sebevědomí, úzkosti a celková životní letargie

Všechna sezení s paní psycholožkou v útulné žižkovské ordinaci pro mě byla hodnotně strávenými chvílemi, které mi pomohly vyrovnat se s nelehkou životní situací a efektivně vyřešit i jiné, dlouhodobé osobní potíže, se kterými jsem se vypořádávala.

Oceňuji citlivý a osobní přístup, se kterým mi paní Hackerová dokázala pomoci poodhalit kořeny mých potíží a najít cestu, jak se s nimi konečně rozloučit. Vřele doporučuji!