tř. Tomáše Bati 5135, Zlín
Nazory
B
Blanka K.
Paní doktorka je mou praktickou lékařkou už desítky let. Je korektní, velmi pečlivá a v ordinaci to “odsýpá”, žádné dlouhé čekání. A sestřička je dobrou duší tohoto dobře šlapajiciho stroje . Jsem velmi spokojená!
Anna
jsem ráda že mám takovou péči která je završena laskavostí ,ochotou a profesialitou DÍKY OBĚMA za vše
Ludmila
Paní doktorka Blaháková i sestřička jsou lidé na svých místech. Dobře sehraná dvojka a světe div se, ani sej u nich dlouho nečeká na vyšetření. Přeji oběma, paní doktorce i sestřičce, hodně sil a nervů s námi pacienty, a nám pacientům přeji, aby byly pořád takové jaké jsou, i přes obtížnost situace ve zdravotnictví. Děkuji.
Na pani doktorce i sestře je vidět, že spolu pracují dlouhou dobu.Jejich sehranost, pohoda, vztah k pacientovi a v neposlední řadě i jejich úsměvy, svědčí o tom, že svoji práci dělají s láskou. Jsou vzorem pro ostatní lékaře.
Jsem maximálně spokojený.
Pani doktorka je ochotna a hodna. Mam k ni naprostou duveru. I sestricka je velice prijemna, maji lidsky pristup a to se ceni
Paní doktorku bych v žádném případě neměnila. Jsem moc spokojená, že chodím právě do této ordinace!! Sestřička je taky moc příjemná.
Pavel Simerský
Rychlá, konkretní, nezdržuje se povídáním s pacienty,
Lenka
Vyborna lekarka se zajmem o pacienta, sestricka je taky uzasna moc je doporucuju
vlasta
Souhlasím s názory ostatních!Paní doktorka je výborná lékařka a má příjemné vystupování! Jsem rovněž moc spokojená se sestřičkou, od začátku jsem bylo ohromena jak má vše dobře zorganizované a vždy je moc ochotná. Jsou výborný tým. Prostě není co vytknout!Doporučuji!
Pavla O.
Jsem s paní doktorkou moc spokojená. Má vždy příjemné vystupování. Nikdy se mi nestalo, že bych v čekárně strávila více než 30 min. a to bez objednávání. Paní sestřička Maruška je zlatíčko, je to hrozně milá dáma s obrovskou pamětí na jména. Jsou s paní doktorkou skvělý tým a nikdy bych je nevyměnila.
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně