Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
k.vrzakova
Konečně někdo,kdo umí pomoci.
Více takových lidí ve zdravotnictví :o)
Caciatore
Když mám blok, nevolám a nechodím nikam jinam a k nikomu jinému. Přes deset let. Nebojí se na pacienta šáhnout, navíc neřeší jen fyzický problém, ale hledá i jeho příčinu (pokud nejde vysloveně o poúrazovou či pooperační péči). Vnímavá, milá, prostě ženská na svém místě, která své povolání umí a ovládá.
ML
Po operaci v nejmenované pražské nemocnici na oddělení ORL mi poškodili funkčnost krční páteře a okolního svalstva a šlach. Paní Bastlová mi chybu lékařů velice kvalitně napravila a hlavně vysvětlila co a jak. Je moc šikovná a má empatický přístup k pacientům. Lidí tak úžasných jako ona bychom tu potřebovali více.
Autobusák
Velice mi pomohla od bolestí páteře, nejen rehabilitací, ale doporučila mi i cviky na doma. Proti jiným rehabilitacím jsem byl velmi spokojen.
Alena
Výborná rehabilitační pracovnice a moudrá ženská. Jeden z mála lidí, který je schopen poskytovat komplexní péči, tzn. nejen napravit tělo, ale i navést pacienta na změnu v přemýšlení a přístupu k životu, aby se onemocnění dočista zbavil. Tedy pokud se jedná o psychosomatické onemocnění - jsem přesně tento případ pacienta, mluvím ze své zkušenosti.
V profilu je neplatná adresa ordinace Petry Bastlové. Už delší dobu sídlí v Centru zdravotní péče Jarov, Koněvova 205 (Praha).
několik let chodím jen k ní, když mě začnou bolet záda nebo se mi zablokuje krk. vždycky mě uklidní, vysvětlí, proč se mi ty nepříjemnosti dějí a poradí, jak si od nich pomoct. rychlá a účinná pomoc. doporučuji!
empatická, moudrá ženská
Opravdu mi dali záda do pořádku. Skvělý přístup. Díky mě záda dva roky nebolí.
Vlaďka Bártová
skvělá paní doktorka, se svými zády už jedině k ní!!!!!!!
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze