Odhadovaná doba odpovědi:

• Kontrolní/preventivní vyšetření u optometristy

• Předpis brýlí

• Kontrolní oční vyšetření + předpis brýlí

• Z

Velmi profesionální přístup a příjemné prostředí.

• Umístění: Oční ordinace OFTALMED Kontrolní/preventivní vyšetření u optometristy

Mohu jedině doporučit – profesionální a milá. Moderní přístroje, celkově velmi příjemné prostředí.

• Umístění: Optika OFTALMED Kontrolní oční vyšetření + předpis brýlí

Pani Bartušková byla velmi příjemná, vše mi vždy vysvětlila a podrobně vyšetřila.
    Odcházela jsem s dobrým pocitem.

Na 100% můžu jen doporučit !

Deluji :)

Úžasná zkušenost, všechno mi bylo pečlivě vysvětleno a doporučený další postup. Můžu doporučit 10/10 :)

• V

Хороший спеціаліст гарно провела огляд і все детально пояснює

Spokojenost, příjemné vystupování, návrh řešení, hezké prostředí ordinace, bez čekání jsem šla na vyšetření. Doporučuji :-)

• T

maximální spokojenost.Profesionální přístup,Láskavá k pacientum

• A

Skvělá paní doktorka a příjemná ordinace. Jsem spokojen.

Petra Bartušková

Mnohokrát děkuji za komentář, avšak jsem magistra optometrie:)

• H

Moc milá paní doktorka, vše bylo v naprostém pořádku.

• S

Spokojenost, pečlivost, příjemné vystupování, ochotně zodpovídala dotazy, bez čekání ihned jsem šla na vyšetření. Doporučuji :-)