Praktický lékař pro děti a dorost
Na struze 30, Trutnov

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Blahopřeji všem kteří mají s touto paní doktorkou jen dobré zkušenosti. Bylo mi šestnáct let, když jsem za paní doktorkou přišla, že se zadýchávám,potím se když jdu do školy, po škole jsem unavená a slabá. Paní doktorka na mne koukla a řekla, že je to antikoncepci. Do čtyřech dnů jsem měla horečky. V neděli jsem skončila na pohotovosti a dostala léky s podezřením na mononukleozu. Ta se naštesti nepotvrdila, ale antibiotika nezabírala a horečky stoupaly. Paní doktorka tedy naordinovala injekce penicilinu, dvakrát denne. Po pate injekci kdy moje maminka byla značně nervozni, protoze jsem nejedla a horecky jsem mela i po peti penicilinech pres ctyricet, v nemocnici na pohotovosti udělali rentgen plic. Zápalem plic byly již zasaženy obe dve plice ale i prudusky. Sest tydnu jsem si pobyla v nemocnici a pani primarka detskeho oddeleni, kde jsem stravila cely cervenec a jeste kus srpna se strasne divila, ze mi doktorka Bartosova neudelala sama rentgen nebo mne na nej neposlala,kdyz bylo zjevne, ze by mohlo jit o zapal plic, na ktery jsem malem umrela, protoze po uraze mam jednu plici oslabenou.
Nikdy vice jsem k doktorce Bartosove nesla, kdyz jsem si v devatenacti slo pro kartu a ona mi rekla, at s detatkem chodim jen k ni,otvirala se mi kudla v kapse.
Preji vse kdo k ni chodi aby podobnou zkusenost nemeli, ja jsem kvuli jejimu zanedbani, ktere mi potvrdili i v nemocnici stravila leto na antibiotikach.

Dobrý přístup k dětem a výborný přehled o možnosti léčení.Výborná pediatrička.

Proste dobra pediatricka

Výborná pediatrička,z naší zkušenosti nejlepší,100% doporučuji!!!!!!!!!!

Souhlasím s hodnocením

Velice příjemná

S přístupem paní doktorky k dětem jsem velmi spokojená. Velmi citlivý a chápavý přístup jak k dětem, tak k matkám, tak názorům rodičů na léčbu jejich ratolesti. Myslím, že takových lékařů by bylo třeba více. Děkuji.

G

Paní doktorka má skvělý přístup k dětem a má dobrý přehled v možnostech léčby. Mohu ji všem doporučit.

G

Dobrý přístup k dětem a výborný přehled o možnosti léčení.

Jsem spokojená jak s přístupem, tak s léčbou, když je nějaká potřeba.