Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Zdenka Kerlická
Pan doktor se de facto odmítl se mnou zabývat. Prý se musím smířit s tím, že něco mě v mém věku bude bolet. Je mi sice 71, ale jsem štíhlá, sportovní, aktivní. Další ortoped shledal natržený meniskus a doporučil operaci. Takže dr. Znojemský nikdy více!
Zuzi
Vynikající odborník a velmi vstřícný člověk. Moc jemu a kolegům děkuji.
Po operaci menisku opět běhám.
Emílie Markopulosová
Před měsícem jsem byla u pána doktora na operaci menisku.Jsem bez bolestí a problémů s chůzí do schodů.Vřele doporučuji.
Tomas
Pan doktor mi udělal rentgen, podíval se na koleno a konstatoval, že je v pořádku. Sice jsem ho měl pořád nateklý a špatně jsem chodil, ale naznačil mi, že si vymýšlím. Dokonce mi řekl, že jestli chci, aby uvěřil, že s tím opravdu něco mám, tak že to teda otevře.... NEDOPORUČUJI ho!!! Je neochotný a arogantní.
2 roky po té jsem navštívil jiného doktora, který konstatoval, že koleno je v pořádku, ale pošle mě na magnetickou rezonanci, kde nakonec objevil kloubní myšku. Tu mi odoperovali a dnes jsem OK.
Kdyby pan Znojemský byl ochotnější, ušetřil by mi 2 roky trápení.
Pan doktor je možná při běžných vyšetřeních méně "akční", ale pokud vám opravdu něco je a nechodíte k němu s každým nataženým svalem, tak je to opravdu skvělý ortoped. S panem doktorem Frýbou už mě operovali třikrát. Krční páteř a oba menisky. Několikrát mi pan doktor vyřezával gangliom na zápěstí u něj v ordinaci a už ani nevím kolikrát mi vytahoval vodu z kolene. Při všech zákrocích byl pan doktor velmi vstřícný a profesionální a to i přes to že mám fobii z injekcí, takže to se mnou nemá nikdy moc lehké. :)
martin h.
Zajtím nejhorší zkušenost s lékařem, kterou jsem kdy udělal. Arogantní chování, nezájem a navíc až nepochopitelně chybná diangnóza. Přístup mi připadal jako kombinaci socialismu a divokého kapitalismu. Doporučit pouze v případě, že se chcete nechat operovat, i když jste zdraví nebo máte rádi drahé hodinky...
Fany 72
Díky,zase chodím bez bolesti
Jsem pom operacích obou kolen a po cca 10 leté pauze mohu díky doktoru Znojemskému opět sportovat. Jen doporučuji !!!
Nejlepší :-)
-VZ-
Mám jen tu nejlepší zkušenost a smekám. Plastika vazu šla jako po másle. Pan doktor je navíc chlapík se skvělým přístupem. Velké poděkování.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze