MUDr. Petr Vymlátil

Zubař Více

Přáslavice 1 adresa

Praktický lékař stomatolog
č.d. 253, Přáslavice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Byla jsem u našeho zubaře, pan doktor je opravdu skvělý. Ze zbytku zubu (podotýkám, že skoro vpředu, kde je to vidět) mi domodeloval zub tak, že nikdo nic nepozná. Úžasné!!!

Díky za typ, pohoda, spokojenost.

Vše v pohodě, v rámci preventivní prohlídky i odstranění zubního kamene. Příště půjdu zase sem.

Pohoda při ošetření, pan doktor je vstřícný, už dvakrát mě ošetřil i když měl po ordinační době, nevím, jak bych to jinak stíhala. Kéž by takových bylo víc!

Konečně se nebojím zubaře, byla jsem u pana doktora asi 10x a neměnila bych. V klidu jsme probrali i další možnosti co s mými chatrnými zuby a je vidět, že panu doktorovi jde opravdu o pacienta.

Pan doktor je pečlivý a vypadá, že ví, co dělá. Krátké objednací lhůty, pěkné prostředí, sestra taky dobrá. Navštěvuji několik let a můžu doporučit.

Nevěřím svým očím...A to Vás těch 10 zkažených zubů nebolelo? A co jste na těch "pravidelných prohlídkách" říkala? No, asi Vás teď bolí celá pusa... Naštěstí pana doktora také znám a mohu říci, že máme v obci štěstí na dobrého zubaře, ba přímo skvělého a navíc velice vstřícného k pacientům, co se týká pracovní doby.