MUDr. Petr Vymlátil

Zubař Více

Velký Újezd 1 adresa

Praktický lékař stomatolog
č.d. 195, Velký Újezd

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Doporučuji, pokud nechcete v Olomouci čekat na ošetření 2 měsíce, zajeďte si za Dr. Vymlátilem do Přáslavic nebo Velkého Újezda - autobus jezdí každou chvíli a jste tam za čtvrt hodiny! Na brzkém termínu se vždy dohodneme. Ošetření v pohodě,jsem spokojený.

Pohodový a příjemný doktor, práce precizní, výborná ordinační doba, vstřícná sestra a krátká objednací doba - co víc si přát. Do ordinace chodím ráda.

Rozhodně si nemůžu stěžovat a to pana doktora navštěvuji již několik let. Velmi pěkně upravená čekárna s recepcí, sestra v pohodě, pan doktor taky. Během ošetření se ptá, jestli to nebolí, jestli není plomba moc vysoká, ... Je vidět, že dělá svou práci pečlivě. Předchozí lékařka se mi pokoušela léčit citlivý zub (protože mě zaplombovaný pořád bolel), tu plombu několikrát vyvrtala a dala tam hojivou směs, případně větší podložku. Pan doktor při mé první návštěvě pochopil, že ten zub je normálně zkažený až do kanálků (což je celkem běžná záležitost), vytáhl z něho nervy a správně ošetřil. Doporučuji.

Reaguji na negativní hoednocení klientky, zajímalo by mě, co tím sleduje ...Při pečlivosti a vstřícnosti pana doktora nějak tomu nerozumím, jedině, že by dotyčná byla u něj zaregistrovaná a vůbec nechodila na kontroly...

Dnes jsem změnila po osmi letech zubaře a musím konstatovat, že po péči Mudr. Vymlátila mi nová zubařka objevila osm kazů a minimálně dva zuby půjdou ven. Podotýkám, že je mi kolem 40 a k zubaři jsem chodila pravidelně 2x ročně. Tak si udělejte obrázek.

R

Perfektní přístup k pacientům, dobře odvedená práce - příjemná sestra. o.k.

Je to velice hodný doktor, jak tu už bylo, je vstřícný, ochotný a hlavně příjemný. Můžu ho doporučit

Můžu jen doporučit! Pan doktor je příjemný, vstřícný, s jeho ošetřením jsem moc spokojená.

C

sympatický lékař, ochotný, vstřícný. má dobrou ordinační dobu