Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
MAMINKAMALIKOVAVENDA
S panem primářem jsem moc spokojená díky jeho dobré péči a že se o mě pěkně staral po předešlé moc špatné léčbě jeho kolegou ze Soběslavy tet máme vytoužené dítě na které jsme čekali 8let díky vám moc za vše a pevné zdraví i sestřičce .
Zvěřinová
K panu doktorovi chodím od 14 let což je letoš už 18 let a nedám na něj dopustit, jsem i já díky němu na světě a i já vděčím jeho péčí a starostlivostí ochotou a schopností za své dvě děti! Doporučuji ho všem a musím říci... Díky díky díky za vše!!! Doufejme že ještě dlouho bude ve své praxi fungovat!!!
Host
Myslím si, že je to gynekolog - odborník na svém místě. Já mám jen raději když doktor více komunikuje s pacientem - například když se chystá při vyšetření vzít stěr, tak že to řekne, já s tím pak počítám a neleknu se, že mě "něco škráblo". Ale věřila jsem jeho vysoké odbornosti, a to je určitě ještě důležitější.
Díky němu se mi povedlo otěhotnět!!Takže jsem velice spokojená
Pana doktora Voštu mohu všem ženám jenom doporučit. Jeho přístup k pacientkám je na dnešní dobu velice výjimečný a to v dobrém slova smyslu. Vyslechne a poradí, snaží se uklidnit a předložit možnosti léčby.Dostala jsem se k němu v žalostném psychickém stavu a díky němu jsem absolvovala dlouholetou léčbu v klidu a tedy i úspěšně. Mé tchýni zachránil včasným posudkem problému život. Jen škoda, že Natalis musel díky vládním úpravám zákonů skončit. Takovou péči , která se mi tam dostávala, si už nikde ani nezaplatím.
Moc panu doktorovi děkuji.
Velmi dobrý!
Nejlepší, ochotný a obyčejný, výborně se s ním mluví o všem. V porovnámí z předešlými zkušenostmi mohu jen doporučit!!!
Výborný,důsledný.ochotný a veselý lékař. Více takových!!!!
Naprosto úžasný lékař, nebýt jeho, tak nemám své dětičky. Je skvělý vřele všem doporučuji.
U pana doktora jsem byla v době dovolené mé ošetřující lékařky.Podle ultrazvuku mi sdělil, že mám polycystické vaječníky a zakloněnou dělohu a že by to viděl na dvě operace.Po konzultaci na specializovaném pracovišti mi řekli, že vaječníky jsou v pořádku a cysty na nich byly tvořící se vajíčka a že zakloněná děloha nemá v podstatě na nic vliv.