Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Ing. Jan Husák
Pokud máte psa nebo kočku, pak možná bude návštěva v pořádku. Já jsem šel k veterináři s králíkem, který přestal jíst. Bohužel veterinář stav výrazně podcenil a jen mi dal Rodicare na lepší chuť k jídlu. Neudělal ani sono, jinak by zjistil, že je zacpaný protože snědl něco co se už nedozvím co bylo. Druhý den jsme šli na jinou veterinu specializující se na hlodavce a tam už králíčka nedokázali zachránit. Bohužel nevčasná léčba zaviněná panem Volfem byl velký problém. Pro králíky a morčata tedy naprosto nedoporučuji, přestože veterinář uvádí, že se specializuje i na drobné savce.
Vaness
Nejlepší zvěrolékař na Berouně! Svého psa bych jinému do péče nesvěřila.
Karel Volevecky
Vřele doporučuji. Zvěrolékař na vysoké úrovni. Velmi talentovaný s citem pro zvířata. Zkušený odborník. Někomu může připadat jako introvertní morous, ale důležité je, že skutečně vašemu zvířeti pomůže a na nic si nehraje. Maximální spokojenost.
sona.hrdina
Jsem stoprocetně spokojená je výborný lékař ! Je ke zvířatům ohledu plný a umí to s nimi. CHodím k tomuto zvěrolékaři už velmi dlouho. Před lety jsem měla kočičku a nyní s psicí. Děkuji
Jana Tůmová
K panu doktorovi chodime s naším bulterierem od malička a provedl několik operaci . mužů jen doporučit . mile jednání , vždy vše vysvětlí a poradi
cmelak
K veterináři Volfovi chodíme řadu let s kocourem a psem. Pan doktor je v klidu a pomůže i mimo prac. dobu, takže spokojenost. Humlovi
Helena Jegerová
Pana doktora Volfa velmi doporučuji. Mému krysaříkovi zachránil nožičku, v Praze na soukr.klin. mu jí chtěli uříznout. O všechny naše zvířátka se vždy pečlivě staral, dokonce i o myšku. Děkuji pane Volfe. Komu jsem pana doktora doporučila tak byl spokojen a to o něčem svědčí .