Ordinace praktického lékaře
Klostermannova 1712,

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pokud chcete vyřešit problém se zdravím, pomůže Vám. Vysvětlí, co dělat, léčí. Jsem spokojená a doporučuji všem. Věřím mu.

Lékař, který nedokáže rozpoznat dlouhotrvající příznaky ucpané cévy s následnou mrtvicí, a vybírá při návštěvách u pacientů peníze, je u mne diletant a zloděj!!! Janis.

Samozřejmě, že když přijde 150kg pacient, že ho píchá u srdce nebo, že nemůže dýchat a lékař mu, řekne že to má z toho, že je člověk vyžraný, tak má pravdu! A pokud se někdo za takové nařčení urazí, tak proč asi? Setkala jsem se člověkem, který se urazil za to, když mu lékař řekl, že musí omezit tučné jídlo, protože má vysoký cholesterol, ten dotyčný se urazil a tvrdil, že on žádná tučná jídla nemá, že má nemocnou štítnou žlázu a hádejte když jsem dotyčného potkala v obchodě, co asi kupoval? Samé ,,zdravé dobrůtky" a ještě se ládoval hamburgerem. Tak kde je potom chyba?? V lékaři?? To asi néé... Ono se to radši svede na druhého, když člověk nechce uznat že je tlustý, to by pak se sebou musel začít něco dělat a to by byla katastrofa!! Takže lidi, hledejte prvně chybu u sebe!

Dr.Vojkůvka je ten "nejzápadnější" obvodní lékař v České Republice. Je sice velmi svérázný, tako trochu magor. ale v v dobrém. ASler je to MACHR, hloupí lidi si to ale pletou a říkají mu MRCHA. Hodně buzeruje kuřáky, ale ruku na srdce, nás kuřáky buzeruje zaslouženě, páč kouření je takové svinstvo, že si to ani nedovedeme představit - plíce v pr..., imunyta v pr..., zuby v pr...., cévy v pr...., srce v pr....,cholesterol v pr..., nechty a nohách a kůže tamtéž v pr.... a žlutá barva ve ksiftě, no a moc sem toho asi uš zapoměl / skleroza taky - mozek v pr.... Takže dršte huby když nechcete poslouchat a hulte, ale k dotorovi choťte jen s pořádnejma nemocena. Protože každej kuřák chrhlá a je vlastně moc nemocnej. J. Hulínský

Přikláním se k dotyčné paní.Jakmile je nemoc, přijede za Vámi domů ,nabere krev,vznese do rodiny klid.Manžela mám rovněž velmi nemocného.a chování
pana doktora ,bylo velmi vstřícné.(i když je kuřák)
Pan doktor,každého pacienta řádně ošetří a s každým si pohovoří tak ,aby porozuměl dalším krokům při léčení.Pacient ,který ví o své nemoci a postupu při další léčbě ,určitě lépe spolupracuje.

nejhorší doktor co znám,nedoporučuji

Ano,p.doktor nemá rád lidi ,kteří si ničí zdraví hl. kouřením .Přesto
nikdy neodmítl pacienta a v případě vážné nemoci nebo vysoké horečky přijede
za pacientem.Protože mám doma velmi nemocného manžela, tak pan doktor do naší rodiny přinesl klid a hlavně měl velké porozumění pro pacienta.

Musím souhlasit s níže uvedeným komentářem. Byl jsem nemocen ( bolesti zad ), vše zapříčinilo mé kouření. Poslal mě do práce, že jsem nemohl vyjít ani kopec do zaměstnání, to ho vůbec nezajímalo. Schopen a hotovo. Zašel jsem si tedy ke jinému lékaři a nejednou jsem byl doma ještě měsíc, chodil jsem na magnetoterapie. Mé matce dokonce řekl doslova " to máte z toho, že jste vyžraná ".
Nechci být velkým kritikem, ale jeho rádoby rady hodně pít a pokud jste nachlazeni a nedej bože jste kuřák tak to podle pana doktora máte z toho, podle mého názoru takové diagnozy bych zvládnul také i bez diplomu. Chybí určitá objektivita...

Ochotný,důsledný a poctivý.

Zodpovědný lékař