Alena J.
Nejlepší, úžasný stomatolog jakého jsem měla kdy možnost poznat. Svým přístupem mě zbavil fobie strachu ze zubaře. Jsem jeho klientem třicet let a po předchozích zkušenostech na něj nedám dopustit. Skvělý odborník, skvěle vedená zubní klinika.
Je prostě super.
Vynikající lékař a člověk
Tohoto lékaře nedoporučuji. Je ochotný a vstřícný pouze,když jdete na pravidelnou prohlíku. Pokud nemáte čas a nechodíte třeba i rok a pak přijdete, že vás něco bolí, tak vám dá najevo, že nechodíte na prohlídky. V bolestivém stavu mě klidně nechal čekat v čekárně, než bude místo mezi objednanými pacienty. V jiném případě, když mě opět něco bolelo, tak řekl že nemá čas a dohodil mě mladšímu kolegovi, který vůbec neznal mé zuby. Myslím, že dobrý doktor se pozná, až Vás něco bolí a to se stalo mě. Ukázal se, že člověku nepomůže.
Katka
Pan Doktor je velmi příjemný a ochotný, vše srozumitelně vysvětlí a pokud sám není spokojen s výsledkem, tak se na pacienta nevykašle, ale snaží se to vše udělat ku spokojenosti všech.
K panu doktorovi chdím již 12 let vždy jsem byla spokojena. Je to odborník, vždy příjemný a svou práci odvádí dobře. U mně se jednalo o porcelánové náhrady, takže větší zákrok. Jeho práce ale byla perfektní.Doporučuji.
Jana Maňásková
Pan doktor je vynikající. Přístupem je takový jaký by měl být každý lékař vůči pacientovi, tedy vždy příjemný a ochotný. Práci kterou odvede je perfektní. Prostě v souvislosti s tímto stomatologem mohu hovořit jen v superlativech.
Michaela
K panu doktorovi chodím již řadu let a jeho péči si můžu jen vynachválit. Velmi vstřícný přístup, moderní metody a vynikající výsledky. Také prostředí ordinace a čekárny je velmi příjemné. Od doby co jej navštěvuji, se již nebojím zubaře.