Zobrazit ostatní profily v okolíCeník
Pan doktor Vacek je kapacita ve svém oboru. Moji dceru operoval 9x a několikrát z toho ji zachránil život. Mám k němu 100% důvěru a jsem ráda, že je dcera zrovna v jeho péči.
Antonín Janoušek
Za jeho působení v nemocnici Benešov daleko nejlepší jako lékař i jako člověk. Pozdrav z Benešova. A.Janoušek
Ladislav Brabec
4.5.2015 mi MUDr. Vacek vyoperoval gigantický makroadenom. Hluboce se skláním před jeho erudicí i jeho lidskými vlastnostmi. Nevím, jak lze dostatečně poděkovat za záchranu života. Snad obyčejně. Doktore, díky!!! Brabec
chytilova
je velice moc dobrej doktor.má zlaté ruce i srdce.mé osobní skušenosti velmi dobre na pana doktora Vacka.
Miloš Punčochář
Více než "velmi dobrý doktor".Je gigantem ve svém oboru a navíc se nebojí jít do experimentů.Klobouk dolů a děkujeme za Matýska Punčocháře.Táta Miloš a maminka Tereza
Nejlepší doktor kterého znám.
chtěla bych poděkovat touto cestou neurochirurgovi MUDr. Petru Vackovi, za našeho synka Martínka, kterému se po zákroku výrazně zlepšil zdravotní stav. Má velmi pěkný přístup k dětem a plně se jim věnuje. Celá má rodina mu je vděčná za jeho zlaté ručičky a za úsměv, který Martínkovi vrátil.
S pozdravem Bejdáková
Mudr. Vacek mi zachránil život syna. Je to vynikjící meurochirurg.
Gabriela Egersdorfová
MUDr. Vacek zachránil život našemu synovi, provedl u něj několik neurochirurgických operací a klobouk dolů před jeho znalostmi, zkušenostmi a přístupem. Vděčíme mu za hodně. Přeji samé spokojené pacienty.
Schneider
Je to zkrátka frajer. Byl mi 12 cm v mozku a díky němu si užívám dodnes normální život s mojí rodinou. Operace se týkala hydrocefalu a za 2 týdny jsem byl zpátky v práci. Kontrolní MR jsou OK.