Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Hledejte v názorech
H.H.
Já musím pana doktora taky moc chválit. Několik let jsem chodila k jiným, hledala pomoc a teprve on mě pořádně léčil. Je super, spokojenost!!!!
N.P.
Rozhodně nesouhlasím s tím, co zde bylo o panu doktorovi napsáno. Například léky jen co si hradí pacient a krátké vyšetření. K panu doktorovi jsem došla po delší době s druhým problémem a to bolavá bedra. Vyšetřil mne v ordinaci a doporučil cviky. Poslal mne na rentgen a následně předepsal fyzioterapii. Maximální spokojenost s panem doktorem.
Jitka K.
Tento ortoped kolenu nerozumí. Ujišťoval mne, že koleno je zdravé a vyšetření nepotřebuje. Po návštěvě jinde a RTG a dalším vyšetření je v kolenu artóza v pokročilém stadiu. Takže s koleny a artrózou jinam.
Johh
Absolutně nedoporučuji tohoto "odborníka" ! Jedniné co ho zajíma zda jste zdravotně pojištění ( coź je 99,9% obćanů) a pul hodiny Vás hledá pro jistotu v databázi :-(( . Pak se Vás laskavě zeptá co Vám je , prohlídka trvá 30 sekund a potom Vám laskavě napíše všechy léky hrazené v plné výši pouze pacientem. A dále rehabilitaci jako každý ortoped ( ..to je folklor jako když vám zboží zabali do papiru) a Sbohem. Léky mě stály 600,- Kč a rehabilitace na muj problém nepomohla ba právě Naopak . Stav se v polovině reh. velmi zhoršil a tak jsem se chtěla objednat znovu k Dr. Měl MĚSÍC dovolenou ! Už chápu jací jsou ti lékaři v ČR chudáci !! Takže k takovému "odborníkovi" NIKDY více
Hana S.
suzovičová vynikajicí lekař krasny pristup k pacientum umi poradit a hlavně vylečit je rychly zodpovědny a vezme vas kdykoliv je potreba moc mu dekuji a jsem rada ze je muj lekař
Hana D.
Pana doktora mohu jen doporučit. Pomohl mi už několikrát. Poprvé jsem k němu přišla s nafouklým kolenem, poté co mi jiný doktor udělal 2x punkci, která nikam nevedla. Pan doktor naordinoval berle, bandáž, odpočinek a cvičení a problém byl vyřešen. Pomohl mi s bolestmi rukou, se spadlou klenbou a s bolestmi a omezenou pohyblivostí ramene po nehodě. Manželovi také pomohl s bolestmi kolene po nehodě. I když jsem se přestěhovala mimo Brno, pana doktora rozhodně nehodlám měnit.
mariehamrova
Lepšího ortopeda v Brně a širokém okolí není. Vstřícný, příjemný, léčba účinná. Kéž by takových lékařů bylo více, ale bohužel, není. Je to PAN DOKTOR. Díky.
H.K.
Výborný, odborník na svém místě. Konečně mě dokopal k artroskopii po mých přetrvávajících problémech s kolenem.
Pacientka Lenka
Velmi profesionální přístup k pacientům, odborník na svém místě. Takových lékařů je stále velmi málo. Děkuji za péči, kterou mi věnuje, při léčbě mých kolen.
Věra Košková
Velmi zkušený lékař, který je na svém místě.