Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
MArtina
Úžasný!!!!! Skvělý přístup, odbornost ,jsem spokojena,nebojim se zubaře konečně a citim se jako vážený pacient. Moc děkuji M
NIKA
Výborný zubař. Pan doktor je šikovný, pečlivý, vždy příjemný a vše ochotně vysvětlí. Mohu jen doporučit :)
Jan Plíhal
díky MUDr. Totínovi se cítím u zubaře jako ryba ve vodě a zvuk vrtačky mi zní jak rajská hudba - dále není co vysvětlovat - prostě supeeer
Veronika Gr.
Ten nejlepší lékař, jakého znám. Ze zubařů mám šílený strach, ale jemu se svěřit nebojím. Lidský přístup, nadmíru ochotný, vždy usměvavý a zuby se snaží zachraňovat, ne hned trhat. Když člověk přijde s problémem, neodbude vás, zuby prohlédne, vyšetří a potom teprve udělá závěr. Více takových lékařů...
strbikovam
To, co napsali předešlí hodnotilé je 100% pravda! Je zbytečné se opakovat, ale ve mně podpořil důvěru v mladé odborníky. Jen tak dále a hlavně vydržet! Určitě je to problém a držím palce!
Olšanská
pana doktora hodnotím velice kladně - precizní práce, lidský přístup, ochotný..
Mohu jen chválit a doporučit
Lenka J.
Když ještě pan doktor nebyl ,, můj zubař,, myslela jsem, že paní, co píše níže, že si k němu chodí odpočinout, se, s prominutím, zbláznila. Teď už jsem ale na vlastní zuby poznala, že vše, co je tu doposud psáno je pravda a jsem šťastná, že mi byl pan doktor doporučen a že mě vzal mezi své pacienty. Kudy chodím, tudy chválím a doporučuji dál, takže i tady a to úplně nejvíc. Taková kombinace chování, ohleduplnosti, odbornosti, pečlivosti....zkrátka všeho v jednom se hned tak nevidí a kdyby takových zubařů bylo víc, nepanovala by všeobecná dentální fobie.
Věrča
Pan doktor je vynikající praktik, ohleduplný, vše řádně vysvětlí. Prostě je výborný.
Černínovi Marie a Jiří
Vyhodnotili bychom ho na 6 hvězdiček,pod všechna předchozí hodnocení se podepisujeme.
Velmi dobrý zubař, odborník. Je příjemný a vždy s dobrou náladou. Doporučuji. Pepa